Tyttö joka etsi varjoaan - äänikirja

Tuskin kukaan meistä on välttynyt David Lagercrantzin jatko-osalta Stieg Larssonin upealle kirjasarjalle, jonka pääosassa seikkailee Lisbeth Salander. Äänikirjana Tyttö joka etsi varjoaan on toinen Lagercrantzin kirjoittamista teoksista, mutta kokonaisuudessaan viides kirjasarjan osa, joka toimii jatkona kirjalle Se mikä ei tapa.

Tyttö joka etsi varjoaan on todellinen taitojen ja jännityksen sensaatio. Kirja alkaa siitä, kun Salander istuu lyhyttä tuomiotaan naisvankilassa. Jälleen kerran hänen onneton lapsuutensa palaa kummittelemaan, kun Holger Palmgren tulee tapaamaan häntä vankilaan asiakirjan kanssa, joka kertoo lisää viranomaisten hyväksikäytöstä Salanderia kohtaan. Tämä johtaa useisiin odottamattomiin ihmisiin, joilla ei aluksi näytä olevan mitään tekemistä Salanderin kanssa.

Kirjan lukijana toimii Antti Jaakola, joka todella tekee kirjalle oikeutta. Harva lukija osallistuu äänikirjoihin yhtä aktiivisesti kuin Jaakola. Kun näin hieno tarina yhdistetään uljaan lukijan työhön, lopputulos on lähes maaginen!

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Tyttö joka etsi varjoaan, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Tyttö joka etsi varjoaan-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2017-09-7

Kirjoittaja: David Lagercrantz

Lukija(t): Antti Jaakola

Kieli: Suomi

Kesto: 18 h 18 min

Luokka: Jännitys

Julkaisija: WSOY

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirj7

Tyttö joka etsi varjoaan

Kirjan juoni

Tyttö joka etsi varjoaan on maailmanlaajuisesti rakastetun Millennium-sarjan viides kirja. Se jatkaa siitä, mihin edellinen osa, Se mikä ei tapa, päättyy. Teos on nopea, älykäs ja taitava trilleri, joka on vuorattu kunniaan liittyvillä pulmilla ja valtiollisella väärinkäytöksellä. Äänikirjan lukijana Antti Jaakola tekee osaltaan jännityksestä täysin sietämätöntä.

Lisbeth Salander yrittää kuumeisesti pysyä poissa valokeilasta istuessaan tuomiota naisvankilassa, jossa hän ei halua herättää huomiota. Se on vaikeaa, kun epäoikeudenmukaisuudet astuvat peliin. Pian Salander joutuu taas vaikeuksiin puolustettuaan nuorta naista, joka on joutunut ahdistelun kohteeksi.

Tyttö joka etsi varjoaan valottaa jälleen kerran Lisbeth Salanderin taustaa, joka on täynnä hyväksikäyttöä. Uusia asiakirjoja nousee esille ja ne johtavat rahoittajaan – voisiko olla niin, että Salanderilla ja rahoittajalla on jotakin yhteistä?

Tietoa kirjailija David Lagercrantzista

David Lagercrantz (s. 1962) on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija. Hän debytoi vuonna 1997 seikkailija Göran Kroppista tehdyllä kirjalla Göran Kropp 8000 plus. Lagercrantzin uran suurin läpimurto tapahtui kuitenkin vuonna 2011, jolloin hänen kirjoittamansa, omaelämänkerta Minä, Zlatan Ibrahimovic, julkaistiin. Kirjan sisältö pohjautuu yli 100 tuntia kestäneisiin keskusteluihin jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovicin kanssa. Kirjasta tuli nopeasti maailmanlaajuinen menestys ja vuonna 2012 se oli ehdolla August-palkinnon saajaksi.

Vuonna 2013 Lagercrantz sai kunniakkaan tehtävän jatkaa Stieg Larssonin rakastettua Millennium-sarjaa. Hänen ensimmäinen kirjansa Se mikä ei tapa julkaistiin äänikirjana vuonna 2015 ja siitä tuli maailmanlaajuinen menestys.

Lagercrantzin isä Olof Lagercrantz oli tunnettu Dagen Nyheterin päätoimittajana ja kirjailijana.