Vuoden 2023 paras äänikirjasovellus

Löydät listaltamme erilaisten testaamiemme äänikirjasovellusten ominaisuudet ja arvosanat. Listamme avulla voit löytää omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan palvelun.

Voit klikata listalta lukemaan arvosteluja tai suoraan palveluiden valintaan ja saada jopa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson!

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1Storytel

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Kaikkien äänikirjapalveluiden testivoittaja
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Suomen suurin äänikirjapalvelu
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  9,99 € / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  9,99 € / kk
  Kokeile ilmaiseksi 45 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  9,99 € / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Yhteenveto parhaista äänikirjasovelluksista

Arviomme mukaan vuoden 2021 parhaat äänikirjasovellukset ovat:

 • Storytel nimettiin testivoittajaksi arvosanalla 9,5/10.
 • Bookbeat sijoittui toiseksi arvosanalla 9,0/10.
 • Nextory on kolmannella sijalla arvosanalla 8,5/10.

Arvosanat perustuvat Äänikirjat.fi-sivuston toimitustiimin sekä vierailijoiden arvioihin. Arviot on tehty neljän keskeisen kriteerin perusteella:

 • Valikoima – Minkälainen äänikirjapalvelun valikoima on, ja kuinka suuri osa tarjonnasta on suosittuja nimikkeitä?
 • Sovelluksen toimivuus – Miten sujuvasti sovellus toimii, kuinka hyvä sen hakutoiminto on ja miten nopeasti sivusto latautuu.
 • Käyttäjäystävllisyys – Miten käyttäjäystävällinen palvelu on (mitä yksinkertaisempi sovellus on, sitä parempi on sen luokitus).
 • Vastine rahalle – Kuinka rahanarvoinen palvelu on, hinnan vertaaminen valikoiman laajuuteen, sovelluksen laatu ja käytettävyys.

Huomaa, että äänikirjapalveluiden luokitus saattaa muuttua, sillä arvioimme jatkuvasti palveluita, joiden sovelluksia ja tarjontaa päivitetään.

Storytel on äänikirjapalveluiden testivoittaja

Äänikirjat.fi-sivusto on testannut kaikki Suomen markkinoilla käytössä olevat äänikirjapalvelut. Olemme testanneet yksityiskohtaisesti eri sovellusten ominaisuuksia ja vertailleet niiden valikoimia, jotta voimme suositella lukijoillemme parhaita äänikirjasovelluksia.

Parhaaksi arvioitu äänikirjapalvelu on Storytel, mikä voitti etenkin sen laajan äänikirjojen ja e-kirjojen valikoiman sekä sen joustavien tilausvaihtoehtojen vuoksi. Storytel-äänikirjapalvelussa voit valita haluamasi tilauksen ja kuukausihintaan vaikuttaa haluamasi kirjamäärä sekä se, haluatko käyttöösi viimeisimmät kirjajulkaisut.

Storytel on vuoden 2021 parhaan äänikirjapalvelun tittelin voittaja.

Löydä itsellesi parhaiten sopiva äänikirjapalvelu

Oikean äänikirjasovelluksen löytäminen voi olla aluksi vaikeaa. Toiset käyttäjät haluavat käyttöönsä kaikkein uusimmat kirjajulkaisut, kun taas toisille palvelun hinta ja helppokäyttöisyys ovat tärkeämpiä tekijöitä. On yleistä, että suoratoistopalvelut poikkeavat toisistaan ja pienetkin erot voivat olla sinulle käyttäjänä merkittäviä.

Äänikirjat.fi auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan äänikirjasovelluksen, eikä sinun tarvitse kokeilla jokaista palvelua erikseen, vaan voit vain rentoutua ja keskittyä teosten kuunteluun.

Sivustoltamme voit lukea yksityiskohtaiset vertailut eri äänikirjapalveluista, jonka avulla sinun on helppo vertailla niitä keskenään.

Löydä itsellesi parhaiten sopiva äänikirjapalvelu

Useimmat äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit päättää, haluatko jatkaa palvelun tilaajana. Testijaksot ovat enintään 30 vuorokauden mittaisia, ilman sitoutumisaikaa. Jos et halua jatkaa valitsemasi palvelun käyttämistä, voit peruuttaa sen helposti ilman veloitusta. Kokeilujakson aikana sinulla on mahdollisuus käyttää kaikkia palvelun ominaisuuksia ja kirjoja. 

Rekisteröityessäsi sinulta pyydetään luottokortin numeroa, ja jos haluat jatkaa asiakkaana kokeilukauden jälkeen, tililtäsi veloitetaan tilausmaksu (käytäntö on sama kaikkien palveluiden kohdalla). Jos et halua jatkaa palvelun asiakkaana, voit peruuttaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä. Jos haluat lisää tietoja tietyistä tilausehdoista ja palveluista, suosittelemme klikkaamaan arvosteluihimme, jolloin voit lukea lisää niiden ominaisuuksista

Palveluiden yksityiskohtainen vertailu

Lue lisää eri äänikirjapalveluiden ominaisuuksista ja hinnoista. Löydät alapuolelta yksityiskohtaiset tiedot vertailussa parhaiten sijoittuneista palveluista.

ÄänikirjapalveluKuukausihintaRajoittamaton suoratoistoLyssna offlineApp finns förMax antal enheter per abonnemangIlmainen kokeilujaksoE-boksläsareArvosana
Storytel9,99–28,97 €/kkStorytel Basic: ei
storytel Unlimited & Family: kyllä
KylläiOS, Android & Windows phone -alustoilleStorytel Basic: 1 aikuinen + 1 lapsi
storytel Unlimited : 1 aikuinen + 1 lapsi
storytel Family: 2-3 aikuista + 2-3 lasta


-Kyllä9.5/10
Bookbeat9,99–39,59 €/kkBasic: ei, 20 tuntia/kk
Standard: ei, 100 tuntia/kk
Premium: kyllä
Kyllä

iOS & Android -alustoille

1 Perhetilauksella: 4,90 €/kk jokaisesta lisähenkilöstä (maksimissaan 4 lisähenkilöä)

30 päivää

Kyllä 9.0/10
Nextory

11,99–27,99 €/kk

Pronssi: ei, 30 tuntia/kk
Kulta: kyllä
Perhe: kyllä
KylläiOS & Android -alustoillePronssi: 1 käyttäjä
Kulta: 1 käyttäjä
Perhe: 2–4 käyttäjää
30 päivääKyllä8.5/10

Me Äänikirjat.fi-palvelussa haluamme auttaa sinua vertailemaan äänikirjasovelluksia ja toivomme, että ihastut äänikirjoihin yhtä paljon kuin me!