Storytel-arvostelu 2024 - Löydä ihanteellinen äänikirjasovelluksesi

Storytel, joka on maailmanlaajuisesti johtava äänikirjapalvelu, on tunnettu laajasta läsnäolostaan 17 maassa ja sen kattavasta äänikirjavalikoimasta. Vahvan maineen ja suuren käyttäjäyhteisön ansiosta Storytel tarjoaa poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen, mahdollistaen tarinoiden nauttimisen missä ja milloin tahansa. Arvostelussamme syvennymme Storytelin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, jotka erottavat sen digitaalisen tarinankerronnan maailmassa.
Kokeile Storyteliä ilmaiseksi 14 päivän ajan
Storytel

Tietoa Storytelista

Storytel on merkittävä äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, joka sai alkunsa Ruotsissa. Se perustettiin vuonna 2005 Jonas Tellanderin ja Jon Haukssonin toimesta. Alun perin nimellä Bokilur lanseerattu yritys vakiinnutti nopeasti asemansa digitaalisen äänikirja-alan edelläkävijänä, ja se nimettiin uudelleen Storyteliksi heijastamaan sen laajempaa tarinankerronnan tavoitetta.

Laajentaessaan toimintaansa Ruotsin rajojen ulkopuolelle Storytel aloitti kansainvälisen matkansa tuodakseen laajan kirjastonsa äänikirjoja ja e-kirjoja globaalille yleisölle. Yhtiö aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2016, mikä merkitsi merkittävää virstanpylvästä sen laajentumisstrategiassa. Tämä siirto oli osa Storytelin laajempaa pyrkimystä vastata suomalaisen markkinan kasvavaan kiinnostukseen digitaalista lukemista ja kuuntelemista kohtaan, tarjoten pääsyn laajaan valikoimaan paikallisia ja kansainvälisiä teoksia eri kielillä. Lanseeraus Suomessa oli osoitus Storytelin sitoutumisesta tehdä kirjoista helpommin saatavilla ja mukavampia lukijoille ympäri maailmaa, linjassa sen mission kanssa rikastuttaa ihmisten arkea suurilla tarinoilla.

Storytelin tilausmallit

Storytels tarjoaa erilaisia tilausmalleja, jotka on räätälöity vastaamaan erilaisia kuuntelutottumuksia ja käyttäjien tarpeita. Tässä on yksityiskohtainen yleiskatsaus:

 • Basic: Hintaan 9,99 € kuukaudessa, tämä suunnitelma on täydellinen satunnaisille kuuntelijoille. Se tarjoaa 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, mikä on riittävästi nauttimaan useista äänikirjoista tai podcasteista ilman suurta sitoutumista. Tämä suunnitelma on suunniteltu yhdelle käyttäjälle, tehden siitä ihanteellisen yksilöille, jotka nauttivat tarinankerronnasta liikkeellä ollessaan tai rutiininomaisissa toimissaan.
 • Premium: 14,99 € kuukaudessa, Premium-vaihtoehto sopii innokkaille kuuntelijoille. Se tarjoaa 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, palvellen käyttäjiä, jotka kuluttavat äänikirjoja tai podcasteja säännöllisesti. Kuten Perus-suunnitelmassa, tämä on myös yhdelle käyttäjälle mutta tarjoaa paljon suuremman kuunteluikkunan, varmistaen, että edes kaikkein innokkaimmat kuuntelijat saavat paljon nautittavaa.
 • Unlimited: Niille, jotka eivät halua mitään rajoituksia, Rajaton suunnitelma on paras valinta. Se maksaa 24,99 € kuukaudessa ja sallii rajattoman striimauksen, täydellinen käyttäjille, jotka kuuntelevat jatkuvasti eivätkä halua huolehtia rajojen saavuttamisesta. Tämä suunnitelma on myös tarkoitettu yhdelle käyttäjälle mutta tarjoaa täydellistä vapautta kulutuksessa, ihanteellinen ahmattimaisille kuuntelijoille, jotka tarvitsevat jatkuvan virran uutta sisältöä.
 • Family: Tämä suunnitelma on suunniteltu talouksille tai ryhmille, hintaan 21,98 € kuukaudessa. Se tarjoaa 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa jokaiselle käyttäjälle, ja voit olla 2-6 käyttäjätiliä. Tämä on taloudellinen ja joustava valinta perheille tai ystäville, jotka haluavat jakaa tilauksen. Jos tarvitset lisää kuin sisältyvät tilit, jokainen lisäkäyttäjä on vain 6,99 €, tehden siitä skaalautuvan vaihtoehdon suuremmille perheille tai ryhmille.

Jokainen näistä malleista on luotu vastaamaan erityyppisiä käyttäjiä, yksinäisistä kuuntelijoista perheryhmiin, varmistaen, että jokaiselle on olemassa sopiva Storytels-tilaus. Olitpa satunnainen kuuntelija tai omistautunut äänikirjafani, Storytels tarjoaa suunnitelman, joka voi sopia elämäntyyliisi ja kuuntelumieltymyksiisi.

Storytel sovellus

Storytelin sovellus on dynaaminen työkalu, jonka tarkoituksena on tehostaa äänikirjojen kuuntelukokemusta monipuolisilla ominaisuuksilla, jotka on räätälöity käyttäjien mieltymysten ja elämäntapojen mukaan.

 • Räätälöidyt suositukset: Hyödyntäen edistyneitä algoritmeja sovellus tarjoaa räätälöityjä suosituksia käyttäjien lukuhistorian, mieltymysten ja arvostelujen perusteella. Tämä varmistaa, että käyttäjille esitetään äänikirjoja, jotka vastaavat heidän yksilöllisiä mieltymyksiään.
 • Offline-kuuntelu: Matkustajille tai alueilla, joilla on rajoitettu verkkoyhteys, Storytel mahdollistaa äänikirjojen lataamisen laitteisiin offline-kuuntelua varten. Tämä ominaisuus takaa, että käyttäjät voivat nauttia suosikkiteoksistaan milloin tahansa ja missä tahansa ilman internet-yhteyttä.
 • Kirjanmerkitseminen: Storytelin avulla käyttäjät voivat helposti lisätä kirjanmerkkejä tiettyihin osiin äänikirjoja, mikä helpottaa pääsyä suosikkipassagesiin, sitaatteihin tai tärkeisiin osiin ilman koko kirjan läpikäyntiä.
 • Säädettävä toistonopeus: Storytel palvelee monipuolisia kuuntelumieltymyksiä tarjoamalla säädettävät toistonopeudet. Olipa käyttäjien mieltymys nopeuttaa tai hidastaa kerrontaa, heillä on täysi hallinta kuuntelukokemukseensa.
 • Muokattava nukkuma-timeri: Sovellus sisältää muokattavan nukkuma-timerin, jonka avulla käyttäjät voivat asettaa tietyn keston toistolle ennen automaattista pysäytystä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka nauttivat äänikirjojen kuuntelemisesta nukkuessaan ilman huolta toiston jatkumisesta loputtomiin.
 • Synkronointi eri laitteiden välillä: Storytel varmistaa saumattomat siirtymät laitteiden välillä synkronoimalla käyttäjien kirjastot ja edistyksen äänikirjojen kuuntelussa älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden välillä. Tämä ominaisuus takaa jatkuvuuden kuuntelukokemuksessa riippumatta käytetystä laitteesta.
 • Lapsiystävällinen sisältö: Perheille suunnattuna Storytel tarjoaa valikoiman lasten äänikirjoja, mukaan lukien satuja, iltasatuja ja opetusmateriaalia. Tämä tekee siitä korvaamattoman resurssin niin vanhemmille kuin lapsillekin, tarjoten viihdettä ja oppimismahdollisuuksia.

Yhteenvetona Storytelin sovellus tarjoaa kattavan alustan äänikirjojen harrastajille tarjoten kätevyyttä, mukautettavuutta ja monipuolista sisältöä, joka vastaa monenlaisia mieltymyksiä ja elämäntapoja. Olipa käyttäjät sitten etsimässä räätälöityjä suosituksia, offline-kuuntelumahdollisuuksia tai lapsiystävällistä sisältöä, Storytel tarjoaa rikastavan ja nautinnollisen kuuntelukokemuksen.

Storytelin kategoriat ja alakategoriat

 • Lapset
 • Dekkarit
 • Kielet
 • Henkinen kasvu
 • Erotiika
 • Jännitys
 • Nuoret
 • Romantiika
 • Hyvinvointi & elämäntaito
 • Historia
 • Fantasia & scifi
 • Talous & liike-elämä
 • Klassikot
 • Tietokirjallisuus
 • Romaanit
 • Novellit & esseet
 • Runous & draama

Kun syötät kategorian, näet kyseisen luokan kärkiluettelot, englanninkieliset kirjat tai uusimmat otsikot. Jos jatkat kaikkien otsikoiden kautta, voit myös suodattaa muodon (äänikirjat tai sähkökirjat) ja kielten (suomi- tai englanninkieliset otsikot), samoin kuin sovelluksen asetuksissa, mutta vain tilapäisesti. Jos et oikeastaan tiedä, mitä etsit, voit lajitella kirjalistan seuraavien kriteerien mukaan:

 • Viime viikon luetuimmat kirjat
 • Yleisesti luetuimmat otsikot
 • Otsikko A-Z
 • Kirjailija A-Z
 • Korkein arvio ensin
 • Uusimmat julkaisut ensin

Storytelin lahjakortit - täydelliset rajoittamattomaan kuunteluun

Vastaanottajat voivat nauttia rajoittamattomasta pääsystä Storytelin laajaan kirjavalikoimaan lahjakortin voimassaolon ajan, joka vaihtelee yhdestä kuukaudesta 12 kuukauteen. Hinnat alkavat 24,99 €:sta kuukauden tilauksesta ja nousevat 293,99 €:iin vuositilauksessa. Jokainen tilausjakso mahdollistaa rajattoman lukemisen ja kuuntelun. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Peruuta Storytel

Niille, jotka haluavat peruuttaa Storytel-tilauksensa, helpoin tapa on kirjautua heidän verkkosivuilleen ”Oma tili” -välilehdelle ja kirjautua sisään antamillasi tiedoilla, joko sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-profiilillasi. Kun olet sisällä, näet välittömästi tilausvälilehdet, joissa voit hallinnoida tilaustasi ja peruuttaa sen. Se ei vie enempää kuin minuutin.

Kun peruutat tilauksesi, rahaa ei veloiteta, ja voit kuunnella siihen asti, kunnes seuraava maksu on ajoitettu. Jos kokeilet Storytelin ilmaista jaksoa, voit perua tilauksen milloin tahansa ilman, että rahaa veloitetaan, niin kauan kuin teet sen kokeilujakson aikana.

Kokonaisvaikutelma

Storytel on erittäin hyvä äänikirjasoitin laajalla valikoimalla äänikirjoja. Storytelin tilaus sisältää tilin, jonka avulla voit kuunnella koko valikoiman. Palvelu maksaa 9,99 € kuukaudessa, mutta uudet asiakkaat voivat kokeilla sovellusta ilmaiseksi 14 päivän ajan.
Rahan arvo
Sovelluksen laatu
Helppokäyttöisyys
Toimittaa
Kokonaisvaikutelma
Lopullinen tuomio