BookBeat-arvostelu 2024 - Löydä ihanteellinen äänikirjasovelluksesi

Bookbeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja on saanut tunnustusta markkinoiden parhaana äänikirjapalveluna vertailuissamme.

Tässä arvostelussa voit tutustua tarkemmin BookBeatiin ja selvittää, sopiiko se sinulle.

Sinulla on myös mahdollisuus kokeilla Bookbeatia ilmaiseksi 30 päivän ajan sitoutumatta jatkoon.

Kokeile BookBeatia ilmaiseksi 30 päivän ajan
BookBeat

Tietoa BookBeatista

BookBeat perustettiin vuonna 2015 ruotsalaisen mediakonserni Bonnier Booksin tytäryhtiönä. Sen perustamisen tarkoituksena oli vastata kasvavaan kysyntään digitaalisesta lukemisesta, erityisesti äänikirjoista ja e-kirjoista, tarjoamalla tilauspohjainen palvelu, joka antaa käyttäjille pääsyn laajaan kirjojen valikoimaan.

Alun perin käynnistetty Ruotsissa, BookBeat laajensi nopeasti palvelujaan tavoittaakseen laajemman yleisön. Markkinoiden potentiaalin tunnistaen BookBeat alkoi tarjota palvelujaan Suomessa pian alkuperäisen lanseerauksensa jälkeen, erityisesti vuonna 2016. Tämä laajentuminen oli strateginen liike, ottaen huomioon vahvan lukukulttuurin Suomessa ja digitaalisten kirjojen kasvavan suosion.

Alustaa kehutaan usein sen laajasta katalogista, helppokäyttöisyydestä ja äänituotantojen laadusta. Äänikirjojen narraation laatu on kriittinen tekijä, ja BookBeat varmistaa, että heidän tarjontansa on ammattimaisesti kerrottu, tarjoten kuuntelijoille mukaansatempaavan ja elämyksellisen kokemuksen. Palvelu on saatavilla useissa maissa, ja se jatkaa toimintansa laajentamista, tuoden rikkaan tarinoiden ja tiedon maailman globaalille yleisölle.

Niille, jotka haluavat laajan valikoiman ääni- ja e-kirjoja sekä helppokäyttöisen sovelluksen hyvään hintaan, Bookbeat on erinomainen valinta. Juuri nyt voit myös kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi 30 päivän ajan sitoutumatta mihinkään.

BookBeatsin tilausmallit

Bookbeat tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka on räätälöity erilaisiin kuuntelutottumuksiin, mukaan lukien erikoissuunnitelmat suomalaisille asiakkaille. Tässä on yksityiskohtainen katsaus saatavilla oleviin tilauksiin:

 • Basic: Hintaan 9,99 € kuukaudessa, tämä suunnitelma on täydellinen satunnaisille kuuntelijoille. Se tarjoaa 20 tuntia äänikirjojen suoratoistoa kuukaudessa, mikä riittää nauttimaan noin 2,5 keskimittaisesta äänikirjasta. Tämä suunnitelma on suunniteltu käyttäjille, jotka suosivat kevyempää kuukausittaista käyttöä, tarjoten kustannustehokkaan tavan päästä käsiksi laajaan valikoimaan äänikirjoja. Käyttäjät voivat myös lisätä jopa 4 lisäprofiilia hintaan 4,90 € per ylimääräinen profiili.
 • Standard: 14,99 € kuukaudessa tilaajat saavat 40 tuntia suoratoistoaikaa. Tämä suunnitelma sopii säännöllisille kuuntelijoille, jotka haluavat laajemman pääsyn Bookbeat'n kirjastoon sitoutumatta korkeimpaan tasoon. Kuten muissakin suunnitelmissa, se sisältää mahdollisuuden lisätä ylimääräisiä profiileja, jotka maksavat 5,99 € per lisäprofiili.
 • Premium: 19,99 € kuukaudessa tämä on äärimmäinen suunnitelma innokkaille äänikirjojen ystäville, tarjoten 100 tuntia suoratoistoa. Se on ihanteellinen käyttäjille, jotka kuluttavat säännöllisesti äänikirjoja ja haluavat rajoittamattoman pääsyn palvelun laajaan kirjastoon. Premium-suunnitelma mahdollistaa myös ylimääräisten profiilien lisäämisen hintaan 6,99 € kappale.

Kirjoitettuna, tilauksissa ei ole sitoutumisaikaa, mikä tarkoittaa, että voit peruuttaa ne milloin haluat maksamatta ylimääräisiä maksuja tai odottamatta sen peruuntumista. Bookbeat antaa sinulle myös mahdollisuuden kokeilla heidän premium-tilaustaan täysin ilmaiseksi 30 päivän ajan, jotta voit päättää, haluatko jatkaa heidän palvelunsa käyttöä. Päästäksesi ilmaiseen jaksoon, sinun on syötettävä luottokorttitietosi, mutta rahaa ei veloiteta ennen ilmaisjakson päättymistä (jos päätät pitää tilauksen).

On tärkeää mainita, että et voi aloittaa kokeilujaksoa ja heti peruuttaa tilausta ja jatkaa kuuntelua, sillä tilauksen peruuttamisen jälkeen sinulla ei enää ole pääsyä äänikirjoihin, vaikka sinulla olisi ilmaista aikaa jäljellä. Voit kuitenkin kuunnella ilmaiseksi jopa 30 päivää ja sen jälkeen poistaa luottokorttisi maksamatta mitään.

Päästäksesi 30 ilmaiseen päivääsi, klikkaa vain alla olevaa linkkiä ja luo tili. Tämän jälkeen lataa sovellus joko Appstoressa tai Google Playssa ja kirjaudu sisään tiedoilla, jotka annoit rekisteröitymisen aikana.

Bookbeat sovellus

BookBeat-sovellusta arvostetaan sen monien ominaisuuksien ansiosta, jotka yhdessä parantavat käyttökokemusta, tehden siitä vankan valinnan äänikirjojen ja e-kirjojen ystäville. Avainominaisuuksia, jotka erottuvat, ovat muun muassa mahdollisuus nähdä kirjan arvostelu, toistoaika ja sivumäärä, jotka auttavat käyttäjiä tekemään perusteltuja päätöksiä ennen nimikkeeseen sitoutumista. Erityisen innovatiivisena ominaisuutena, joka on otettu hyvin vastaan, on vaihtoehto arvioida kertojaa erikseen. Tämä on tärkeä lisäys, sillä kerronnan laatu vaikuttaa merkittävästi äänikirjan nautittavuuteen. Käyttäjät voivat tutkia ja löytää muita heidän suosikkiäänillään kerrottuja teoksia, kiitos sovelluksen kyvyn lajitella kirjat sekä kirjailijan että kertojan mukaan.

Lisäksi sovellus tarjoaa kattavat tiedot kustakin nimikkeestä, mukaan lukien kirjailija, kertoja, kieli, saatavilla olevat formaatit, julkaisupäivämäärä ja kirjan kategoria, varmistaen, että käyttäjillä on kaikki tarvittavat tiedot helposti saatavilla. Tämä läpinäkyvyys ja tiedon syvyys vastaavat kokeneiden äänikirjojen kuuntelijoiden tarpeisiin, jotka arvostavat valitsemiensa nimikkeiden täyden kontekstin ymmärtämistä.

Kuitenkin sovelluksen toiminnallisuudessa on parantamisen varaa, erityisesti käyttäjien tallennettujen kirjojen järjestämisessä. Vaikka sovellus mahdollistaa laajan kirjakokoelman tallentamisen, tallennettujen kirjojen lajittelun puute genren mukaan on huomattu puutteena. Tällainen lajittelutoiminto parantaisi merkittävästi käyttökokemusta, mahdollistaen helpomman navigoinnin ja valinnan henkilökohtaisesta kirjastosta, erityisesti kun käyttäjät ovat tietyn genren, kuten dekkarien, tunnelmassa.

Ottamalla käyttäjäpalautteen huomioon, BookBeat esittelee monipuolisen sovelluksen, joka palvelee merkittävästi äänikirjojen ystäviä, tarjoten heille räätälöidyn ja nautinnollisen lukemis- ja kuuntelukokemuksen. Sovelluksen yksityiskohtaiset ominaisuudet yhdessä ehdotettujen parannusten kanssa korostavat sen potentiaalia tarjota vielä enemmän käyttäjäkeskeistä alustaa yleisölleen.

BookBeatsin kirjavalikoima

BookBeatin katalogi on vaikuttavan monipuolinen, tarjoten pääsyn yli 900 000 nimikkeeseen, jotka kattavat laajan valikoiman genrejä ja teemoja. Uusimmista trendikkäistä kirjoista ajattomiin klassikoihin, sekä bestsellereihin ja kriitikoiden ylistämiin teoksiin, heidän kokoelmansa on laaja ja monipuolinen. Palvelu tarjoaa henkilökohtaisia suosituksia lukemis- tai kuunteluhistoriasi perusteella, auttaen sinua löytämään helposti uusia kirjoja, jotka vastaavat mielenkiintoasi. Olitpa sitten kiinnostunut fiktiosta, tietokirjallisuudesta tai opetuskirjallisuudesta, BookBeatin laaja valikoima on suunniteltu vastaamaan laajaa maku- ja mielenkiintoskaalaa.

Kategoriat ja alakategoriat

 • Jännitys
 • Romaanit
 • Tietokirjallisuus
 • Romantiikka
 • Elämäkerrat
 • Fantasia
 • Lastenkirjat
 • Itseapu
 • Nuortenkirjat
 • Huumori & Komedia
 • Klassikot
 • Tieteiskirjallisuus
 • Novellit
 • Runous & Näytelmät

Kussakin kategoriassa voit myös klikata eteenpäin alakategorioihin, jotta löytäisit etsimäsi vielä helpommin; jokaisella pääkategorialla on noin 5-6 alakategoriaa. BookBeatsissa on myös äänikirjoja saksaksi, italiaksi, espanjaksi, tanskaksi ja puolaksi.

BookBeatin lahjakortti – loistava lahja kirjojen ystäville

BookBeat tarjoaa erilaisia lahjakortteja, jotka sopivat kaikenlaisille äänikirjojen ystäville. Heidän Basic-lahjakorttinsa alkaa hintaan 9,99 €, Standard-lahjakortti on saatavilla alkaen 14,99 €, ja Premium-lahjakortti alkaa 19,99 €:sta. Nämä lahjakortit avaavat oven laajaan valikoimaan e-kirjoja ja äänikirjoja, ja ne ovat täydellisiä lahjoja tai henkilökohtaiseen nautintoon.

Peruuta BookBeat-tilaus

Jos haluat peruuttaa BookBeat-tilauksesi, siihen kuluu vain pari minuuttia. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään tilillesi heidän verkkosivustollaan ja klikata "Peruuta tilaus". Koska BookBeatilla ei ole sitoutumisaikaa, peruutuksesta ei aiheudu kuluja.

Kokonaisvaikutelma

Käytettyäni BookBeatia jonkin aikaa ja kokeiltuani monia sen fiksuja toimintoja, sana "ammattimainen" jäi mieleeni. BookBeat on todella hyvä palvelu, jossa on erinomainen sovellus ja tilaukset, jotka sopivat kaikkien tarpeisiin. Mahdollisuus kuunnella 20 tuntia kuukaudessa 9,99 €/kk hintaan on fantastinen tarjous valtaosalle ihmisistä, ja ottaen huomioon valikoiman, hinta-laatusuhde on todella hyvä.
Rahan arvo
Sovelluksen laatu
Helppokäyttöisyys
Toimittaa
Kokonaisvaikutelma
Lopullinen tuomio