Meistä

Hei ja tervetuloa äänikirjat.fi-sivustolle!

Kuinka hauskaa, että olet kiinnostunut äänikirjoista, koska niin olemme mekin!

Me, jotka loimme ja ylläpidämme tätä sivustoa, olemme pari todellisia kirjatoukkia, jotka löysivät äänikirjojen maailman muutama vuosi sitten. Siitä lähtien olemme olleet täysin koukussa ja kuuntelemme paljon omaksi parhaaksemme. Sivuston loimme siksi, että tunsimme pakottavaa tarvetta jakaa parhaat vinkkimme antaaksemme muille hyvän kokemuksen. Tämä edellyttää oikean sovelluksen valitsemista, mikä on vaikeampaa kuin luulisi. Olemme itse käyneet läpi erilaisia kauppiaita ja monimutkaisia järjestelmiä saadaksemme käsiimme äänikirjoja, mutta nyt onneksi on sovelluksia, jotka tekevät siitä paljon helpompaa.

Mutta sovelluksen valitseminen voi olla yhtä vaikeaa kuin kauppiaan valitseminen, minkä vuoksi ajattelimme, että olisi hyvä idea auttaa sinua matkan varrella. Äänikirjahulluina vuosinamme olemme käyttäneet kaikkia markkinoilla olevia sovelluksia perusteellisesti ja olemme siksi saaneet hyvän kuvan niiden eduista ja haitoista. Jotta se olisi sinulle selvää, joka olet löytänyt tiesi tänne, olemme arvostelleet kaikki äänikirjapalvelut ja antaneet niille arvosanan kriteereihin kuten tarjonta, sovelluksen laatu ja kuinka edullinen se on perustuen. Päästäksesi luetteloon markkinoilla olevista sovelluksista suosittelemme, että napsautat parhaassa testissä -listallamme, jossa voit helposti nähdä lopullisen arvosanan, klikata arvostelujen läpi ja myös oppia eri tarjouksista napsauttamalla sivultamme.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää meille sähköpostia alla olevaan osoitteeseen. Tarkistamme sähköpostimme niin usein kuin voimme ja yritämme vastata saamiimme kysymyksiin. Vaikka yritämme vastata kaikkiin kysymyksiinne, joita saattaa olla sivustolla, aina voi olla jotakin, mikä tuntuu epäselvältä, joten mikään kysymys ei ole liian pieni!

Toimitukselliset ohjeet, yhteistyökumppanit ja mainokset

äänikirjat.fi ei ole erillinen äänikirjapalvelu, vaan tarjoamme lukijoillemme tietoa eri palveluista ja autamme heitä valitsemaan oikean heille. Joissakin tapauksissa saamme liiketoimintatuloja, kun vierailijamme luovat tilejä linkkiemme kautta. Tätä liiketoimintamallia kutsutaan "affiliate-markkinoinniksi". Tämä ei kuitenkaan vaikuta arviointeihimme. Suosittelemme palveluita täysin itsenäisesti ja lukijoitamme ajatellen.

Ota meihin yhteyttä

info@traffic-dog.com