Nextory-arvostelu 2024 - Löydä ihanteellinen äänikirjasovelluksesi

Nextory on äänikirjapalvelu, joka tarjoaa sinulle rajattoman äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoiston kiinteää kuukausimaksua vastaan. Palvelu on tullut erittäin suosituksi, koska tilaukset ovat joustavia ja valikoima on erittäin laaja.

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla Nextorya ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Kokeile Nextorya ilmaiseksi 30 päivän ajan
Nextory

Tietoa Nextorysta

Nextory, perustettu vuonna 2015, on digitaalinen alusta, joka tarjoaa kattavan kokoelman äänikirjoja, e-kirjoja ja aikakauslehtiä. Se toimii yli 10 maassa, mukaan lukien Suomessa, jossa se tuli saataville syyskuussa 2020. Palvelu on suunniteltu vastaamaan monipuolisia lukemisen ja kuuntelemisen mieltymyksiä, tarjoten rajattoman pääsyn laajaan valikoimaan genrejä, kuten kaunokirjallisuutta, tietokirjallisuutta, opetusmateriaaleja ja itseapukirjoja. Nextory korostaa mukavuutta ja joustavuutta, mahdollistaen käyttäjien nauttivan lempiteoksistaan milloin ja missä tahansa, eri laitteilla. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja henkilökohtaisten suositusten avulla alusta varmistaa rikkaan lukukokemuksen, jatkuvasti päivittäen kirjastoaan sisältämään uusimmat ja olennaisimmat sisällöt. Pyrkien edistämään lukutaitoa ja rakkautta lukemiseen ja kuunteluun, Nextory tarjoaa mukaansatempaavan, saavutettavan ja rikastuttavan palvelun kaikenikäisille lukijoille ja kuuntelijoille.

Nextoryn tilausmallit

Nextory tarjoaa erilaisia tilausmalleja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri käyttäjien tarpeita, kukin tarjoten ainutlaatuisen lukemisen ja kuuntelemisen kokemuksen. Tässä on yksityiskohtainen katsaus heidän tilausvaihtoehtoihinsa:

 • Basic: Hintaan 11,99 € kuukaudessa, Basic-tilaus sopii täydellisesti satunnaisille lukijoille ja kuuntelijoille. Se tarjoaa 30 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, joka on sopiva käyttäjille, jotka nauttivat kirjojen ja äänikirjojen kohtuullisesta kulutuksesta. Tilaukseen voi luoda jopa 4 profiilia, mikä tekee sisällön mukauttamisesta eri perheenjäsenille helppoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että vain yksi profiili voi käyttää sovellusta samanaikaisesti, mikä varmistaa henkilökohtaisen kokemuksen aina kun kirjaudut sisään.
 • Unlimited: 18,99 € kuukaudessa, Unlimited-tilaus on ihanteellinen ahkerille lukijoille ja kuuntelijoille, jotka eivät halua aikarajoituksia. Se tarjoaa rajattoman striimauksen, mahdollistaen sinun tutkia laajaa kirja- ja äänikirjakirjastoa sydämesi kyllyydestä. Kuten Basic-tilauksessa, se tukee jopa 4 profiilia, mutta silti vain yksi profiili voi käyttää sovellusta kerrallaan. Tämä tilaus on suunnattu niille, jotka haluavat vapauden lukea ja kuunnella niin paljon kuin haluavat, milloin haluavat.
 • Unlimited 2-4: 23,99 € kuukaudessa, Unlimited 2-4 -tilaus on joustavin ja mukautuvin vaihtoehto, joka on suunniteltu perheille tai useammalle käyttäjälle. Se tarjoaa rajattoman striimauksen ja tukee myös jopa 4 profiilia. Tämän tilauksen merkittävä etu on, että se sallii 2–4 profiilin käyttää sovellusta samanaikaisesti, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kotitalouksille, joissa useampi henkilö haluaa päästä käsiksi sisältöönsä samaan aikaan.

Kukin näistä tilauksista on luotu tarjoamaan eri taso pääsyä ja joustavuutta, varmistaen, että löytyy vaihtoehto jokaiselle käyttäjätyypille, satunnaisesta kuuntelijasta omistautuneeseen äänikirjojen ystävään. Olipa kyseessä sitten halu tutustua rajattuun määrään sisältöä kuukaudessa tai toive rajattomasta pääsystä mahdollisuudella, että useat perheenjäsenet voivat kuunnella samanaikaisesti, Nextoryn tilausmallit vastaavat laajaan valikoimaan mieltymyksiä ja tarpeita.

Nextory sovellus

Nextoryn sovellus kuuluu kaikkein helpoimmin käytettäviin sovelluksiin ja on sävyltään samanlainen kuin verkkosivusto, punaisen ja beigen väreissä. Voit löytää äänikirjat helposti eri kategorioista tai etsiä suoraan tiettyjä kirjoja. Erityinen etu Nextoryn sovelluksessa on e-kirjanlukija, jonka avulla voit säätää värit, reunat, fonttikoon ja kirkkauden suoraan sovelluksessa, jotta voit lukea e-kirjoja juuri niin kuin haluat. Tekstin mahdollisimman pienenä näyttäminen Nextory-sovelluksella lisää kokemusta ja vähentää lukemisongelmia pienillä näytöillä, erityisesti älypuhelimissa, joissa muuten joutuisi paljon selaamaan.

Nextory-sovelluksen avulla on helppoa ladata äänikirjoja ja kuunnella niitä sitten offline-tilassa. Ei ole rajoitusta kuinka monta äänikirjaa voi olla synkronoituna samanaikaisesti.

Jos haluat kuunnella äänikirjoja hieman nopeammin, voit nostaa nopeutta 1,25-kertaiseksi, 1,5-kertaiseksi, 1,75-kertaiseksi tai kaksinkertaiseksi normaalinopeuteen verrattuna. Sovellus sisältää myös uniajastimen, jonka avulla voit nukahtaa kuuntelemalla äänikirjoja ilman, että sinun tarvitsisi kelata paljon taaksepäin. On olemassa ennalta määriteltyjä aikoja, jolloin voit aktivoida ajastimen, mutta voit myös asettaa ajan itse vapaasti.

Nextoryn kategoriat ja alakategoriat

 • Jännitys
 • Elämäkerrat
 • Romaanit
 • Romantiikka
 • Hyvinvointi
 • Lastenkirjat
 • Tositarinat
 • Rentoutuminen
 • Trillerit
 • Tietokirjallisuus
 • Yhteiskunta ja politiikka
 • Fantasia ja scifi
 • Sarjakuvat
 • Nuortenkirjat
 • Elämäntapa
 • Klassikot
 • Helppolukuinen
 • Kauhu
 • Erotiikka
 • Podcastit
Nextory tarjoaa laajan valikoiman kirjoja monenlaisista genreistä, mikä varmistaa monipuolisen valikoiman eri kiinnostuksen kohteita ja ikäryhmiä varten. Heidän kataloginsa sisältää kaikkea trillereistä ja romansseista tietokirjallisuuteen ja lastenkirjoihin, palvellen innokkaita lukijoita ja satunnaisia kuuntelijoita sekä e-kirjojen että äänikirjojen muodossa.

Peruuta Nextory

Nextoryn tilauksen irtisanominen kestää vain muutaman minuutin ja on erittäin kivuton ja vaivaton prosessi. Irtisanoaksesi Nextory-tilauksesi, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään tilillesi selaimen tai sovelluksen kautta ja klikata ”Lopeta tilaus” -painiketta. Voit myös halutessasi kertoa, miksi irtisanot tilauksesi, jotta palvelu voi parantua, mutta tämä on valinnaista.

Kun olet irtisanonut palvelun, voit kuunnella äänikirjoja seuraavaan uusimispäivään asti. Tämän jälkeen tilisi deaktivoidaan. Palvelun uudelleen aktivoimiseksi kirjaudu vain sisään tilillesi ja aktivoi palvelu uudelleen. Sovelluksessa tallennetut kirjasi ovat tämän jälkeen käytettävissäsi siitä, mihin viimeksi jäit.

Kokonaisvaikutelma

Nextory on joustava ja kattava äänikirjapalvelu, joka tarjoaa jotain sopivaa kaikille. Nextorysta löydät tuhansia nimikkeitä edullisella kuukausimaksulla, ja sovellus toimii moitteettomasti. Uudet asiakkaat voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi ja sitoutumatta 30 päivän ajan - et tarvitse alennuskoodia!
Rahan arvo
Sovelluksen laatu
Helppokäyttöisyys
Toimittaa
Kokonaisvaikutelma
Lopullinen tuomio