Se mikä ei tapa - äänikirja

Se mikä ei tapa on Millennium-sarjan neljäs osa. Jani Karvisen lukemana tämä David Lagercrantzin teos vie meidät seikkailuun, joka on jatkoa Stieg H. Larssonin kirjoittamille kolmelle ensimmäiselle Millenium-sarjan kirjalle. Tässä äänikirjassa seuraamme Michael Blomqvistia, joka saa vaikeina aikoina yhteydenoton professorilta, joka väittää, että hänellä on hallussaan erittäin arkaluontoisia tietoja Yhdysvaltain tiedustelupalvelusta. Saako Michael tarvitsemansa skuupin ja mikä rooli Lisbeth Salanderilla on näissä löydöissä? Millenium-sarjan neljäs osa tuo jatkoa tälle hittitrilogialle ja sen tekijä David Lagercrantz on vastaanottanut paljon kiitosta siitä, millä tavalla hän on onnistunut seuraamaan Stieg H. Larssonin jättämiä jälkiä – tehtävä, jota ei varmasti ole ollut helppo täyttää.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Se mikä ei tapa, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Se mikä ei tapa-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2015-08-27

Kirjoittaja: David Lagercrantz

Lukija(t): Jani Karvinen

Kieli: Suomi

Kesto: 18 h 18 min

Luokka: Trilleriromaanit

Julkaisija: Norstedts

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Se mikä ei tapa

Kirjan juoni

Millennium-lehti on saanut uuden omistajan ja yleisön keskuudessa puhutaan, että Mikael Blomqvist on menettänyt otteensa, mikä puolestaan saa päähenkilömme etsimään uutta uutispommia. Samaan aikaan Lisbeth Salander tuntee olonsa levottomaksi ja ottaa tarpeettomia riskejä osallistumalla erilaisiin hakkerihyökkäyksiin ilman erityistä syytä; jotain, mikä ei ole kovin hänen tapaistaan.

Mikael Blomqvistin pohtiessa lehden tulevaisuutta puhelin soi yhtäkkiä ja linjan toisessa päässä on professori Frans Balder. Balder kertoo saaneensa haltuun maailmaa mullistavan tiedon Yhdysvaltain tiedustelupalvelusta, joka tietenkin kiinnostaa Blomqvistia. Lisäksi Balder kertoo olleensa yhteydessä nuoreen naispuoliseen superhakkeriin – kukahan tämä nainen voisi olla?

Mikael Blomqvist on vakuuttunut siitä, että tämä on se skuuppi, jota hän on etsinyt ja jota sekä hän että sanomalehti todella tarvitsevat. Kuten tavallista, myös Lisbeth Salanderilla on oma lehmä ojassa, mutta näyttää siltä, että heidän polkunsa kohtaavat jälleen. Se mikä ei tapa on Stieg H. Larssonin aloittaman menestyksekkään Millennium-sarjan neljäs osa, jonka ohjaksiin on nyt astunut David Lagercrantz.

Tietoa kirjailija David Lagercrantzista

David Lagercrantz syntyi vuonna 1962 Solnassa, Ruotsissa ja on tunnettu ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja luennoitsija. Päätettyään journalismiopintonsa Göteborgissa hän aloitti uransa Sundsvalls Tidningin rikostoimittajana. Sittemmin hänestä tuli Expressen-lehden toimittaja ja hän kirjoitti muun muassa Åmselessa tapahtuneesta järkyttävästä kolmoismurhasta. Tapahtumien jälkeen hän julkaisi ensimmäisen reportaasikirjansa Änglarna i Åmsele.

Hänen ensimmäinen kirjansa Göran Kropp 8000+ julkaistiin vuonna 1997. Läpimurtonsa kirjailijana hän kuitenkin teki teoksellaan Fall of Man in Wilmslow (Syndafall i Wilmslow), joka kertoo englantilaisesta matemaatikosta Alan Turingista. Kesti kuitenkin aina vuoteen 2011 saakka ennen kuin hän teki uransa suurimman läpimurron, sillä tuona vuonna Zagercrantz julkaisi tähän mennessä luetuimman teoksensa Minä, Zlatan Ibrahimovic. Tämä jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovichin omaelämäkerta perustuu yli sata tuntia kestäneisiin keskusteluihin Zlatanin kanssa ja kirja on käännetty yli 30 kielelle.

Vuoden 2013 lopussa selvisi, että Lagercrantz oli saanut kunnian kirjoittaa Millennium-sarjan neljännen osan. Tämä tosin herätti kritiikkiä monelta eri taholta. Kirjasta tuli kuitenkin valtava menestys, joka rikkoi kansainvälisiä myyntiennätyksiä ja pääsi maailmanlaajuisten listojen kärkisijoille. Kirjaa on myyty 27 maassa ja se on vastaanottanut julkaisustaan lähtien positiivisia arvosteluja – jotain, mitä David Lagercrantz on saanut säännöllisesti menestyksekkään uransa aikana.

Hermoja raastavan jännittävä äänikirja

David Lagercrantz ottaa kapulan haltuunsa erinomaisella tavalla rakentaen Stieg H. Larssonin suurella innolla aloittamaa kirjasarjaa. Se mikä ei tapa on erinomainen ja todella jännittävä äänikirja, joka on yksinkertaisesti kuunneltava!