Psykopaatit ympärilläni - äänikirja

Psykopaatit ympärilläni – Kuinka tunnistaa ja välttää manipulointi on Thomas Eriksonin jatko-osa vuoden 2016 suositulle kirjalle Idiootit ympärilläni. Ensimmäisessä kirjassaan Thomas Erikson selittää tieteellisen pohjan kautta, miten ympärillä olevia ihmisiä kannattaa tulkita ja millä tavalla voimme itse auttaa heitä ymmärtämään meitä paremmin. Jatko-osa Psykopaatit ympärilläni, joka on nyt saatavana myös äänikirjana, kertoo puolestaan siitä, kuinka voimme erottaa ympärillämme olevat psykopaatit ja välttää heidän manipulointiaan.

Thomas Eriksonin itsensä mukaan hän kirjoitti tämän kirjan siksi, että ihmiset – lähinnä psykopaatit – alkoivat soveltaa hänen edellisessä kirjassaan mainittuja tekniikoita manipuloidakseen muita ihmisiä omien etujensa saavuttamiseksi ja tämän pohjalta Psykopaatit ympärilläni olisi siten opas kyseisen manipuloinnin välttämiseksi.

Psykopaatit ympärilläni on saatavilla nyt myös äänikirjana, jota voit kuunnella kaikissa suurimmissa kotimaisissa äänikirjapalveluissa.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Psykopaatit ympärilläni, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Psykopaatit ympärilläni-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2019-01-24

Kirjoittaja: Thomas Erikson

Lukija(t): Akku Laitinen

Kieli: Suomi

Kesto: 8 h 7 min

Luokka: Tieto, Psykologia

Julkaisija: Atena

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Psykopaatit ympärilläni

Kirjan juoni

Psykopaatit ympärilläni on opas siihen, miten välttää manipulointia. Vaikka – ja kuten otsikkokin osoittaa – kirjan tarkoituksena on tarjota neuvoja psykopaattien vaikutusvaltaa vastaan, kirja valmistelee sinua kaikenlaista manipulointia vastaan huolimatta siitä, että manipulointia pidetäänkin pääasiassa psykopaattien ominaispiirteenä.

Olet varmasti törmännyt siihen jännittävään, avuliaaseen, miellyttävään ja karismaattiseen henkilöön, joka sanoo aina oikeat asiat oikeaan aikaan ja joka jakelee kohteliaisuuksia vuolaasti. Tällaiset ihmiset saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja voittavat hitaasti mutta varmasti luottamuksesi, siinä missä et itse aavista, että psykopaatti tulee käyttämään tuota samaa luottamusta omiin tarkoituksiinsa.

Psykopaatit ympärilläni -äänikirja kertoo sinulle, kuinka psykopaatti voi käyttää sinua hyväkseen, ja saat samalla myös neuvoja siihen, miten puolustautua näitä hyökkäyksiä vastaan. Jotta tämä olisi helpompaa, kirjailija Thomas Erikson käyttää kirjassaan DISA-mallia, joka luokittelee sinulle lukijana persoonallisuuteesi perustuvan värin. D tarkoittaa dominoivaa, I inspiraatiota, S stabiiliutta ja A analysointia. Persoonallisuutesi perustuu siis näihin mittayksiköihin ja tuntemalla omat luonteenpiirteesi ja sen, miten reagoit tietyissä tilanteissa, voit oppia puolustautumaan manipulointia vastaan.

Ei ole epäilystäkään siitä, että jotkut ihmiset manipuloivat enemmän kuin toiset, mutta tämä ei tarkoita sitä, että jokainen, joka manipuloi tai jolla esiintyy psykopaattisia piirteitä, on todella psykopaatti. Olet todennäköisesti kohdannut elämäsi aikana useita psykopaatteja ajattelematta edes sitä ja sinua on manipuloitu enemmän kuin luuletkaan. Mutta kuuntelemalla äänikirjoja, kuten Psykopaatit ympärilläni, voit tehdä manipuloinnille lopun.

Tietoa kirjailija Thomas Eriksonista

Thomas Erikson on menestynyt urallaan sekä luennoitsijana että kirjailijana. Työelämässä Erikson tarjoaa asiantuntemustaan yritysten ja organisaatioiden kehittämiseksi johtamisen näkökulmasta. Hän on luennoinut useille suurille yrityksille, kuten TV4:lle, Coca Colalle, Volvolle ja IKEA:lle. Viimeisen 18 vuoden aikana Erikson on kouluttanut noin 4000 johtajaa ja esimiestä johtaen heitä oikealle polulle tullakseen sekä paremmiksi että tehokkaammiksi.

Mielestämme kirja ansaitsee arvosanaksi 9/10, oletko samaa mieltä? Kerro meille vapaasti oma mielipiteesi alla olevassa kommenttiosiossa!

Kiehtova kuuntelukokemus, joka saa kuuntelijan ajattelemaan!

Psykopaatit ympärilläni on todella silmiä avaava äänikirja, jonka kuuntelemista on vaikeaa lopettaa. On varsin helppo ymmärtää, miksi tästä kirjasta on tullut ajankohtainen puheenaihe koko Suomessa!