Polta nämä kirjeet - äänikirja

Alex Schulmanin ylistetty Polta nämä kirjeet on äänikirja, jonka kuuntelemista et halua lopettaa koskaan. Se on murheellinen ja tunteellinen tarina perhettä kohdanneesta epäonnesta.

Alex Schulman on tullut tunnetuksi yhtenä Ruotsin johtavista stilisteistä. Hänellä on kyky kirjoittaa helposti ymmärrettävää, mutta samalla syvällistä tekstiä, mikä on tehnyt hänen kirjoistaan erittäin rakastettuja teoksia.
Tämä Schulmanin äänikirja kertoo hänen isoäidistään Karinista ja tämän kielletystä rakkaudestaan tuolloin nuoren, mutta prominentin Olof Lagercrantzin kanssa – uskottomuudesta, joka luo arpia jopa Alexiin itseensä. Kirja on kaunis ja vahva tarina, joka vain ehostuu entisestään äänikirjan muodossa.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Polta nämä kirjeet, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Polta nämä kirjeet-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2020-03-30

Kirjoittaja: Alex Schulman

Lukija(t): Kuisma Eskola

Kieli: Suomi

Kesto: 6 h 47 min

Luokka: Romaanit

Julkaisija: Nemo

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Polta nämä kirjeet

Kirjan juoni

Polta nämä kirjeet on ihailtavan taitava ja kaunis tarina, joka on aivan yhtä surullinen kuin räiskyväkin.

Äänikirja kertoo melankolisen tarinan, jossa pohditaan, voiko rakkaus, suru ja viha levitä sukupolvelta toiselle. Ison riidan jälkeen Alex Schulman itse alkaa pohtia sitä vihaa, jota hän kantaa sisällään. Kun Alex ajattelee pidemmälle, hän ymmärtää, että se näyttäisi olevan vihaa, joka on seurannut sukupolvia vuosien saatossa – mikä oli tarkoituksenakin. Mitä oikein tapahtui?

Sattumalta Alex törmää isoäitinsä Karinin vanhaan kirjeeseen, joka osoittautuu myöhemmin kansallisesti tunnetuksi nousseen Olof Lagercrantzin rakkauskirjeeksi. Ongelmana on kuitenkin se, että Karin on jo naimisissa kirjailija Sven Stolpen kanssa.

Huimaava syrjähyppy ja sydäntä särkevä rakkaustarina jatkuu kesän ajan, eikä Sven Stolpe tarkkaile tilannetta kovin lempein mielin. Tilanne aiheutti Stolpessa ikuista vihaa Lagercrantzia kohtaan ja hän rähinöi siitä usein julkisesti lehdissä.

Lukijat ja kriitikot ovat ylistäneet tätä Alex Schulmanin teosta yhtenäisesti ja se taipuu yhtä hyvin myös äänikirjaksi.

Tietoa Alex Schulmanista

Alex Schulman (s. 1976) tuli tunnetuksi yhtenä Ruotsin ensimmäisistä bloggaajista. Hänen blogiaan julkaistiin Aftonbladetissa ja vuonna 2007 se oli Ruotsin suurin blogi.

Tämän jälkeen Schulman on kirjoittanut kirjoja, pyörittänyt huumoripainotteista sivustoa, toiminut juontajana, kirjoittanut kolumneja niin Expressen-lehdelle kuin Aftonbladetille sekä vetänyt Ruotsin suurinta podcastia Alex & Sigge yhdessä kirjailija Sigge Eklundin kanssa.
Schulman on epäilemättä yksi Ruotsin merkittävimmistä mediapersoonista.

Schulmanin debyytti fiktiokirjailijana tapahtui vuonna 2009, kun tämä rääväsuuna tunnettu mies julkaisi melankolisen kirjan isästään Allan Schulmanista. Kirjan nimi oli Hurry to Love ja se osoittautui menestyksekkääksi teokseksi. Teoksensa ansiosta Schulman sai ensimmäisen tunnustuksensa fiktiokirjailijana ja uskottavana stilistinä.

Sittemmin Schulman on kirjoittanut ylistetyt teokset To Be with Her vaimostaan Amanda Schulmanista, Unohda minut alkoholismin kanssa painineesta äidistään sekä yhdessä podcast-kollegansa ja kirjailija Sigge Eklundin kanssa esseistisemmät teokset Tid ja Rum.

Kirjallaan Polta nämä kirjeet Alex Schulman on jälleen vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Ruotsin loistavimmista kirjailijoista!