Minun tarinani - äänikirja

Michelle Obama on yksi aikamme kiehtovimmista ihmisistä ja nyt pääsemme nauttimaan tämän vahvan ja merkittävän naisen muistelmista Minun tarinani -äänikirjan muodossa. Barack Obaman vaimona Michelle Obama teki suuria muutoksia Valkoisessa talossa, missä hän pyrki luomaan asemansa pohjalta suvaitsevampaa maailmaa ja juuri näiden ponnisteluidensa ansiosta niin monet ihmiset rakastavat ja ihailevat häntä ikuisesti.

Tämä tarina kertoo Michelle Obaman omasta elämästä, hänen rakkaudestaan Yhdysvaltain presidentiksi noussutta miestään kohtaan, kasvatuksestaan ja kaikesta muusta, mitä olemme aina halunneet tietää hänestä.

Michelle Obaman tarinan lukijana toimii taitava Krista Putkonen-Örn, joka antaa kirjalle sen ansaitseman vakuuttavuuden ja terävyyden. Michelle Obaman Minun tarinani on äänikirja, jota et tule hevillä unohtamaan!

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Minun tarinani, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Minun tarinani-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana):2018-11-13

Kirjoittaja: Michelle Obama

Lukija(t): Krista Putkonen-Örn

Kieli: Suomi

Kesto: 19 h 36 min

Luokka: Elämäkerta

Julkaisija: Otava

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Minun tarinani (Becoming)

Kirjan juoni

Michelle Obama on yksi Amerikan nykyajan rakastetuimmista, mutta ennen kaikkea tärkeimmistä, merkkihenkilöistä. Kun hänen kirjansa Minun tarinani julkaistiin äänikirjana, siitä tuli sensaatio ympäri maailmaa – mikä ei ole ihme, sillä juuri Michelle Obama on persoona, joka kykenee jatkuvasti inspiroimaan ja kiehtomaan ihmisiä.

Kuten otsikosta voidaan päätellä, äänikirja kuvaa hänen elämäntyötään ja tarinaansa. Michelle kasvoi köyhässä perheessä Chicagossa, mutta kovan työn ja hyvien arvosanojen kautta hän nousi huipulle asianajajana. Lakifirmassa työskennellessään hän tapasi harjoittelijan, nuoren Barack Obaman. Tästä syntyy huimaava rakkaustarina, joka johtaa siihen, että Michellestä tulee Amerikan ensimmäinen afroamerikkalainen ensimmäinen nainen. Hän on nainen, joka taistelee naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta ja on itse asiassa asemansa kautta tehnyt suuria muutoksia Yhdysvalloissa demokratian ja avoimuuden eteen.

Tämä tarina kertoo naisesta, joka on yhtä vahva kuin hauras; naisesta, joka taistelee muiden naisten, perheensä ja kaikille avoimen yhteiskunnan puolesta. Tämä on vahva äänikirja, joka saa myös kuulijansa vahvistumaan.

Kirjan lukijana toimii rakastettu Krista Putkonen-Örn, joka tekee työnsä moitteettomasti. Aivan kuten Michelle Obamalla, myös hänen lämpimällä äänellään on kyky inspiroida kuulijoita.

Tietoa kirjailija Michelle Obamasta

Michelle Obama (s. 1964) on yhdysvaltalainen lakimies, joka tunnetaan parhaiten Barack Obaman puolisona. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että Michelle ei ole vain Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, joka on omistautunut perheelleen. Michelle on ollut ja on edelleen yksi Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisimmista ihmisistä taistellen naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta.

Michelle kasvoi Chicagossa ja pärjäsi hyvin opinnoissaan, minkä vuoksi hän pääsi myöhemmin opiskelemaan sosiologiaa arvostettuun Princetonin yliopistoon. Hänellä on myös oikeustieteen tutkinto yhdestä maailman kuuluisimmista yliopistoista, Harvardin yliopistosta. Opintojen jälkeen hän on työskennellyt neuvonantajana ja lakimiehenä.

Michelle Obama on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Vuonna 2010 arvostettu Forbes Magazine nimesi hänet maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi. Hänen nimitystään on perusteltu sillä, että Michelle on sitoutunut intohimoisesti yhteiskuntaan, osallistuu liikalihavuuden torjunnan vastaiseen kampanjaan, kannustaa nuorten tyttöjen kouluttautumista ja taistelee taukoamatta naisten oikeuksien puolesta yhteiskunnassa.

Kaikki tämä on tehnyt Michelle Obamasta yhden maailman mielenkiintoisimmista naisista, mikä tekee myös hänen äänikirjastaan Minun tarinani vastustamattoman kertomuksen!

Inspiroiva ja ajatuksia herättävä äänikirja

Harvat ihmiset ovat yhtä mielenkiintoisia ja inspiroivia kuin Michelle Obama, ja se, että hän on onnistunut kirjoittamaan myös todella hyvän kirjan, ei todennäköisesti yllätä ketään. Minun tarinani on ehdoton kirjasuositus kaikille niille, jotka pitävät vahvoista omaelämäkerroista.