Melkein tavallinen mies - Äänikirja

Melkein tavallinen mies on ensimmäinen Christopher Silfverbielkestä kertovan kirjasarjan osista. Christopher on tukholmalainen menestyvä mies, joka ei pinnan alla olekaan aivan niin hurmaava kuin mitä hän näyttää muille. Christopher haluaa lisää jännitystä elämäänsä ja yhdessä ystäviensä kanssa hän aloittaa vaarallisen leikin komisario Jacob Coltin kanssa. Kirjan kirjoittajina toimivat Dag Öhrlund ja Dan Buthler, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä useita muitakin jännittäviä rikosromaaneja muun muassa tässä kirjassa esiintyvästä Jacob Coltista.

Melkein tavallinen mies ei ole kirja, jota on helppo kuvailla ja voidaan sanoa, että se ei ole kirja, joka sopisi kaikille. Mutta jos pidät jännityksestä ja kirjoista, jotka sisältävät väkivaltaa, seksiä ja huumeita ja olet valmis loikkaamaan psykopaatin matkaan, tämä voi olla sinulle sopiva kirja. Kirja on saatavilla useissa eri formaateissa ja äänikirjan muodossa pääset kuuntelemaan Raiko Häyrisen ääntä, joka antaa kirjalle sen kaipaaman tunteen.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Melkein tavallinen mies, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Melkein tavallinen mies-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2018-10-06

Kirjoittaja: Dag Öhrlund & Dan Buthler

Lukija(t): Raiko Häyrinen

Kieli: Suomi

Kesto: 21 h 36 min

Luokka: Trilleri, Jännitys

Julkaisija: Storyside

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja

Melkein tavallinen mies

Kirjan juoni

Melkein tavallinen mies kertoo tarinan miehestä nimeltä Christopher Silfverbielke. Christopher on menestynyt pörssimeklari, jota sekä ihaillaan että kadehditaan, mutta viehättävän pinnan alla mies on täysin armoton ja häikäilemätön. Hän on tottunut saamaan kaiken ja kenet haluaa, mutta hän ei usko menestyksensä ja miljooniensa riittävän. Hän haluaa jännitystä elämäänsä. Christopherin ystävät Johannes Kruut ja Hans Ecker ovat myös kyllästyneet elämäänsä rahoitusmaailmassa. Näin nämä kolme ystävää aloittavat vaarallisen kissa-hiiri-leikin poliisin kanssa.

Tällä tavoin kolmikko saa elämäänsä yhä enemmän jännitystä, kunnes he ymmärtävät, että kaikki on mennyt liian pitkälle. Christopher Silfverbielke nähdään kaiken takana olevina “aivoina” ja tavoitellessaan jännitystä miehet kietoutuvat syvemmälle rikokseen. Komisario Coltin ja Christopherin välisestä pelistä tulee sitä, mitä Christopher on etsinyt. Kirjailijat Öhrlund ja Buthler ovat kirjoittaneet kirjoja myös Jacob Coltista. Melkein tavallinen mies on Christopher Silfverbielkestä kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa, joka vie sinut erittäin jännittävälle ja vangitsevalle rikosmatkalle.

Tietoa Dag Öhrlundista ja Dan Buthlerista

Vuonna 1957 Tukholmassa syntynyt Dag Öhrlund on kirjailija, toimittaja ja valokuvaaja. Kirjailijana Dag on ollut mukana valokuvaamassa, kirjoittamassa ja osallistumassa 40 eri teokseen, eikä pelkästään rikosromaaneissa, vaan myös keittokirjoissa, dokumenttikirjoissa ja matkakertomuksissa. Hän on toiminut alalla 1970-luvulta lähtien, mutta juuri vuonna 2007 hän alkoi kirjoittaa rikosromaaneja yhdessä Dan Buthlerin kanssa. Niitä on julkaistu tähän mennessä jo yli kymmenen kappaleita ja joista ensimmäinen on Jacob Coltista kertovan romaanisarjan ensimmäinen osa Mord.net.

Vuonna 1965 Tanskassa syntyneellä Dan Buthlerilla on kirjailijan ammatin lisäksi myös MBA-tutkinto. Hän on opiskellut sekä Tukholman että Lundin yliopistoissa. Buthlerin erikoisuuksia ovat internet ja markkinointi. Kirjailijan uran lisäksi hän on työskennellyt liiketoiminnan kehittäjänä, konsulttina ja itsenäisenä ammatinharjoittajana. Hänen tunnetuin työnsä on Jacob Coltista kertova kirjasarja, jonka hän on kirjoittanut yhdessä Dag Öhrlundin kanssa. Colt esiintyy myös Christopher Silfverbielkestä kertovassa kirjasarjassa, jonka ensimmäinen osa Melkein tavallinen mies on ostettavissa/kuunneltavissa useissa verkkokaupoissa.

Parhaalla tavalla epämiellyttävä

Melkein tavallinen mies on kirja, joka on samalla sekä jännittävä että epämiellyttävä. Jos Amerikan Psyko on sinulle jo entuudestaan tuttu, voit odottaa tältä kirjalta joitakin yhtäläisyyksiä. Kirjailijakaksikko on onnistunut luomaan tarinan, jota tulet joko rakastamaan tai inhoamaan. Jos pidät hieman synkemmistä tarinoista, joissa sinun on yksinkertaisesti pakko saada tietää, miten kaikki päättyy, tämä kirja on juuri sinulle. Ja jos pidit tästä kirjasta, voit myös odottaa innolla Christopher Silfverbielkestä kertovalle sarjalle jatkoa, sillä uusia kirjoja on tulossa julkaistavaksi yhteensä yhdeksän kappaletta.