Lazarus - äänikirja

Viimeinkin olemme saaneet mestarillista jatkoa tälle Joona Linnasta kertovalle sarjalle. Tämä on kauan odotettu seitsemäs äänikirja sarjassa, jota Kepler-fanit ovat odottaneet kahden vuoden ajan.

Kuten aina, Lars Keplerin salanimen takana oleva kirjailijakaksikko on loistava, sillä vain harvat kirjoittajat pystyvät heidän laillaan yhdistämään todella purevan jännityksen kristallinkirkkaaseen laatuun. Tälläkään kertaa fanit eivät tule pettymään. Lazarus alkaa siitä, mihin valtavan suosittu Kaniininmetsästäjä päättyy. Se, mikä lukijoilla on nyt edessään, on todella epämiellyttävä tapaus, jossa pakastimesta löytyy kuollut mies, eikä uhri ole ihan kuka tahansa.

Äänikirjana Lazarus vie mukanaan aina ensimmäisestä sanasta lähtien. Tarina vain paranee Toni Kamulan tunnelmallisen äänen ansiosta. Lazarus on vain yksinkertaisesti todella hyvä trilleri.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Lazarus, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Lazarus-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2018-10-25

Kirjoittaja: Lars Kepler

Lukija(t): Toni Kamula

Kieli: Suomi

Kesto: 17 h 16 min

Luokka: Jännitys, Rikoskirjallisuus

Julkaisija: Tammi

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Lazarus

Kirjan juoni

Lazarus jatkaa siitä, mihin Kaniininmetsästäjä päättyi. Kaikki kirjan lukeneet varmasti muistavat, kuinka uskomattoman jännittävästi se päättyikään. Olemme joutuneet odottamaan kahden vuoden ajan jatko-osaa, mutta pitkä odotus on nyt palkittu, sillä ensimmäinen kohtaus, johon jatko-osa hyppää, on Oslon poliisin löytämä ruumis. Pakastimessa. Ja kuka on ruumis – no, ei kukaan muu kuin hautarauhan rikkoja, todellinen voitonmerkkien keräilijä.

Pian löydön jälkeen Joona Linnaan otetaan yhteyttä. Saksalainen luutnantti tarvitsee apua, sillä saksalaisella leirintäalueella on tapahtunut murha.
Joona Linna huomaa nopeasti kaavan murhan taustalla. Se tuntuu aluksi mahdottomalta, melkein hullulta. Joona Linnasta näyttää nyt siltä, että joku on palannut kuolleista.

Juoni on niin uskomattoman jännittävä, ettei kuuntelemista voi lopettaa hetkeksikään. Trillerimestari Kepler tekee valtavaa työtä luodessaan dramaturgian, joka kestää loppuun asti. Kirjan kuunteleminen ei käy uuvuttavaksi hetkeksikään. Jälkeenpäin ajatellen joudut jopa kadehtimaan kaikkia niitä, joilla nuo jännittävät 17 tuntia ja 3 minuuttia ovat vielä edessäpäin.

Keplerille tyypillisillä lyhyillä kappaleilla varustettuna tämä on tarina, joka on täynnä todellisia jännitysnäytelmiä, joita on vaikea vastustaa. Haluat kuunnella vielä yhden luvun, ja vielä yhden, kunnes koko kirja on ohi.

Tietoa kirjan päähenkilöstä Joona Linnasta

Lars Kepler on tehnyt nimensä tunnetuksi kirjasarjansa hieman erilaisesta Joona Linnasta, joka työskentelee poliisin operaatio-osastolla. Ensimmäinen kerta, jolloin me lukijat pääsimme tutustumaan Linnaan, oli vuonna 2009 julkaistussa Hypnotisoija-kirjassa. Lukijat ihastuivat häneen jo tuolloin, mutta vuosien varrella hänestä on tullut entistä rakastetumpi hahmo.

Tähän mennessä Joona Linnan tähdittämästä kirjasarjasta on julkaistu seitsemän kirjaa, jotka ovat kaikki saatavilla myös äänikirjoina.

Linna on ruotsinsuomalainen ja eroaa ruotsalaisessa jännityskirjallisuudessa usein kohtaamistamme poliisipäälliköistä. Harva hahmo joutuu muun muassa viettämään kahta vuotta suljetussa vankilassa, kuten Linna tekee Vainooja- ja Kaniininmetsästäjä-kirjojen välissä.

Jos haluat kuunnella rikosromaaneja, jotka poikkeavat selvästi muista markkinoilla olevista rikosromaaneista, Joona Linnasta kertova rikossarja on mainio valinta. Linna on hahmo, joka ei hylkää lukijaa tai kuulijaa pitkäksi aikaa.