Kultahäkki - Äänikirja

Kultahäkki on Camilla Läckbergin kauan odotettu kirja ja äänikirja, jossa hän siirtyy uudelle maaperälle kymmenen Fjällbacka-rikosromaanin jälkeen. Niistä uusimpana julkaistiin Noita vuonna 2017. Teos aloittaa Faye-nimisen kirjasarjan, jossa seurataan tarinan päähenkilön, Fayen, elämää.

Jos etsit todella hyvää trilleriromaania, Kultahäkki on erinomainen valinta. Harva kirjoittaja pystyy luomaan Läckbergin tarkkuudella tarinan, joka sopii aikaamme niin hyvin, ja kun äänikirjan lukijana on vielä Karoliina Kudjoi, se lupailee meille fantastista äänikirjaa.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Kultahäkki, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Kultahäkki-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2019-04-11

Kirjoittaja: Camilla Läckberg

Lukija(t): Karoliina Kudjoi

Kieli: Suomi

Kesto: 10 h 47 min

Luokka: Romaanit

Julkaisija: Otava

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Kultahäkki äänikirja

Kirjan juoni

Kultahäkissä seuraamme Fayen elämää. Faye on nainen, jolla näyttää olevan kaikkea. Hänellä on täydellinen avioliitto täydellisen aviomiehen kanssa. Faye asuu hänen kanssaan ylellisesti Tukholman hienoimmassa kaupunginosassa yhdessä rakkaan tyttären kanssa. Tästä huolimatta Faye ei voi lakata tuntemasta olevansa loukussa arjessaan. Muistot hänen lapsuudestaan Fjällbackassa alkavat saada häntä kiinni ja Faye on kuin vankina kultaisessa häkissä. Hän ajattelee usein sitä, kuka hän tuolloin oli; tuo vahva nainen, jolla oli kunnianhimoa ja unelmia. Kaikki tuo tuntuu oudolta nyt, kun hän katsoo peiliin. Hän on luopunut kaikesta Jackin takia – ollakseen täydellinen vaimo, äiti ja ystävä, joka hänen pitäisikin olla.

Kun Jack pettää häntä, Faye menettää kaiken ja hänen maailmansa murtuu hänen silmiensä edessä. Kun Faye vihdoin pääsee takaisin jaloilleen, hän päättää antaa takaisin samalla mitalla ja alkaa suunnitella kostoaan.

Kultahäkki on tarina rakkaudesta, petoksesta ja kostosta, jossa päähenkilö painii sisäisen pimeytensä kanssa, mihin monet voivat samaistua. Karoliina Kudjoi, joka vastaa äänikirjan lukemisesta, tekee sen erinomaisesti herättäen kirjan päähenkilön eloon fantastisella tavalla.

Tietoa kirjailija Camilla Läckberg

Camilla Läckberg on yksi Ruotsin suosituimmista kirjailijoista, ja hänet tunnetaan parhaiten 10 kirjan Fjällbacka-sarjastaan, jota on myyty yli 22 miljoonaa kappaletta ja julkaistu 60 maassa. Läckbergin nimi vilahtelee mediassa usein eri syistä, kuten hänen yksityiselämäänsä liittyvissä artikkeleissa ja raporteissa, mutta tätä useammin hänestä puhutaan hänen yrittäjätoimiensa yhteydessä. Läckberg on menestyvä liikenainen ja yksi Invest in Her -sijoitusyhtiön perustajista. Yrityksen päämääränä on edistää naisyrittäjyyttä ja sukupuolten välistä tasa-arvoa.

Hyvä alku lupaavalle sarjalle!

Kultahäkki vie mukanaan heti ensimmäistä sivusta lähtien ja antaa meille viitettä siitä, että Faye-sarjasta on tulossa fantastinen kirjasarja, ja voimme odottaa tulevaisuudessa useita mielenkiintoisia kirjoja!