Kehnot pomot ympärilläni - äänikirja

Idiootit ympärilläni -kirjan menestyksen ja ylistetyn jatko-osan Psykopaatit ympärilläni jälkeen Thomas Eriksonin kolmas ja kauan odotettu äänikirja on nyt täällä. Kehnot pomot ympärilläni kulkee alaotsikolla Miksi hyvä johtaminen on niin vaikeaa – ja selittää juuri tämän. Tässä kirjassa opimme myös käsittelemään todella toivottomia pomoja.

Thomas Erikson on kirjailija, joka tietää opettavaisesti ja viihdyttävästi, mistä puhuu. Hän on toiminut sekä työntekijänä että esimiehenä ja työskennellyt pitkään myös johtamiskehittäjänä. Työssään hän on kohdannut suuren määrän kehnoja johtajia, joten hänellä on ilmeistä kokemusta siitä, miten tällaisia pomoja tulee käsitellä! Oppiaksesi tekemään saman, kuuntele, kuinka nerokas Aku Laitinen muuttaa tämän teoksen viihdyttävän äänikirjan muotoon!

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Kehnot pomot ympärilläni, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Kehnot pomot ympärilläni-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2019-01-01

Kirjoittaja: Thomas Erikson

Lukija(t): Aku Laitinen

Kieli: Suomi

Kesto: 4 h 18 min

Luokka: Fakta

Julkaisija: Atena

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Kehnot pomot ympärilläni

Kirjan juoni

Haluatko tietää, miten käsitellä surkeaa pomoasi? Vai oletko itse esimiehen asemassa ja alkanut epäillä kykyjäsi? Tällöin Kehnot pomot ympärilläni on kirjavalinta juuri sinulle.
Pomo on joku, jonka kanssa meidän on painittava päivittäin. Lisäksi meillä työntekijöillä on heidän kanssaan voimasuhde, joka tarkoittaa sitä, että meidän on aina pysyttävä esimiehemme alapuolella. Esittääkö pomosi kohtuuttomia vaatimuksia? Käyttäytyykö hän epäreilusti, etkä tiedä, miten vastata tilanteeseen? Vai tarvitsetko yksinkertaisesti apua? No, apua on saatavilla!

Olipa pomosi sitten epämiellyttävä, antaapa hän sinulle uusia tehtäviä korvaamatta panostasi oikeudenmukaisesti tai jos hän ei yksinkertaisesti ole samalla viivalla kanssasi, äänikirja Kehnot pomot ympärilläni tarjoaa ratkaisuja, joita varmasti arvostat!

Kehnot pomot ympärilläni äänikirjana on todella helppo ymmärtää ja se on hauskaa kuunneltavaa. Se tarjoaa kuulijoilleen käytännön vinkkejä ja kuvailee, mitkä piirteet vastaavat todella hyvää johtajaa.
Sukella tämän äänikirjan pariin, jos haluat opettavaisen hetken tai antaa kirjan faktojen viihdyttää ja yllättää. Kehnot pomot ympärilläni on kirja, josta voit puhua kollegoillesi ja ystävillesi; kirja, josta voidaan puhua ikuisesti, pidit siitä tai et!

Tietoa kirjailija Thomas Eriksonista

Thomas Erikson (s. 1965) on arvostettu luennoitsija, johtamiskehittäjä ja kirjailija. Kirjailijana hän debytoi rikosromaanillaan Bländverk, mutta saavutti suuren läpimurtonsa vuonna 2014 julkaistulla kirjallaan Idiootit ympärilläni. Viihdyttävä tietokirja, joka käsittelee DISA-menetelmää kevyesti ja viihdyttävästi. Kirja julkaistiin ensin Eriksonin omalla kustantajalla, jonka jälkeen teoksen oikeudet osti Forum-kustantamo. Vuonna 2017 kirjasta Idiootit ympärilläni tuli Ruotsin myydyin taskupokkari ja sen oikeudet on myyty 40 maahan sekä käännetty 19 eri kielelle.

Idiootit ympärilläni -kirjan menestyksen jälkeen myös sen jatko-osasta Psykopaatit ympärilläni tuli yleisömenestys.

Kehnot pomot ympärilläni kysyy, miksi hyvä johtajuus on niin harvinaista, ja asiantuntemuksellaan Thomas Erikson vastaa tähän kysymykseen hyvin toteutetulla tavalla. Jos aihe kiinnostaa, älä epäröi tarttua tähän äänikirjaan!