Kaniininmetsästäjä - äänikirja

Rikosylikomisario Joona Linna on palannut! Kaniininmetsästäjä jatkaa siitä, mihin kirjailijakaksikko Lans Keplerin uusin hittikirja Vainooja jäi.

Joona Linna on ollut vangittuna suljetussa Kumlan vankilassa kaksi vuotta, kun hänet viedään yllättäen salaiseen tapaamiseen apua tarvitsevan poliisin luo. Arvoituksellinen murhaajamies nimeltä Kaniininmetsästäjä on vaatinut jo useita uhreja ja poliisi tarvitsee nyt Joonan apua murhavyyhdin lopettamiseksi. Ainoa havaittu yhteys uhrien välillä on se, että he kaikki kuulivat lapsen laulavan laulua kaniineista ennen tappajan saapumista. Tämä on alku jännittävälle tarinalle taistelussa kelloa vastaan, kun Joona Linna ja Saga Bauer joutuvat työskentelemään yhdessä salassa pysäyttääkseen Kaniininmetsästäjän ennen kuin on liian myöhäistä.

Kaniininmetsästäjä on hittikirjailijakaksikon ja trillerimestari Lars Keplerin toinen mestariteos, jonka äänikirjaversion lukemisesta vastaa taitavasti Toni Kamula.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Kaniininmetsästäjä, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Kaniininmetsästäjä-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2017-03-13

Kirjoittaja: Lars Kepler

Lukija(t): Toni Kamula

Kieli: Suomi

Kesto: 17 h 12 min

Luokka: Rikoskirjallisuus

Julkaisija: Tammi

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Kaniininmetsästäjä

Kirjan juoni

Kaniininmetsästäjä on kirjailijapariskunta Lars Keplerin kuudes etsivä Joona Linnasta kertovan kirjasarjan osa.

Oltuaan kaksi vuotta suljetussa Kumlan vankilassa poliisi tarvitsee Joona Linnan apua Kaniininmetsästäjänä tunnetun tappajan pysäyttämiseksi. Kaniininmetsästäjän uhreista tiedetään vain se, että he ovat kaikki kuulleet lapsen laulavan laulua kaniineista ennen tappajan saapumista. Tällä tiedolla Joona aloittaa matkansa kohti Kaniininmetsästäjän todellisen henkilöllisyyden selvittämistä ja murhien lopettamista.

Tv-kokki Rex Müller huolehtii pojastaan Sammysta ensimmäistä kertaa elämässään. Kolmen hiljaisen viikon sijaan alkaa taistelu kuolemasta, sillä Kaniininmetsästäjä on ottanut heidät tähtäimeensä – mutta miksi? Pelastaakseen isän ja pojan Saga Bauerin kanssa salaa yhteistyöhön pakotetun Joona Linnan on selvitettävä, miksi Rex on murhaajan kohteena.

Lars Kepler tunnetaan sietämättömän jännittävistä trillereistään, eikä Kaniininmetsästäjä ole poikkeus. Keplerin tapa kirjoittaa ja rakentaa kliimaksia saa 17 tunnin mittaisen äänikirjan tuntumaan neljältä tunnilta.

Annoimme Kaniininmetsästäjälle arvosanaksi 9,5/10, mutta haluaisimme myös tietää, mitä mieltä sinä olet kirjasta. Kerro meille vapaasti mielipiteesi alla olevassa kommenttiosiossa!

Voit kuunnella Kaniininmetsästäjän ilmaiseksi Nextoryssa, Storytelissä ja BookBeatissa. Klikkaa kunkin äänikirjapalvelun linkkiä lukeaksesi arvostelumme jokaisesta palvelusta!

Tietoa kirjailija Lars Kepleristä

Lars Kepler on salanimi kirjailijapariskunta Alexander Ahndorilille ja Alexandra Coelho Ahndorilille. Molemmat olivat useita bestsellereitä myyneitä menestyneitä kirjailijoita ennen kuin he alkoivat kirjoittaa kirjoja yhdessä. Yhdessä he vastaavat kuusiosaisesta Joona Linna -sarjasta, jonka viimeisin teos on Kaniininmetsästäjä. Yhteensä sarjan kirjoja on myyty 12 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty 40 eri kielelle.

Mistä nimi Lars Kepler tulee?
Nimen ensimmäinen osa, Lars, on kunnianosoitus ruotsalaiselle kirjailijalle Stieg Larssonille, sillä juuri hän innoitti pariskuntaa kokeilemaan siipiään rikoskirjallisuuden parissa.

Salanimen toinen osa, Kepler, tulee saksalaisesta tiedemiehestä Johannes Kepleristä (1571-1630), joka tasoitti tietä Isaac Newtonin painovoimateorialle ratkaisemalla yhden oman aikansa suurimmista arvoituksista, joka koski planeettojen liikekuvioita.

Kirja, joka pitää sinut otteessaan!

Kaniininmetsästäjä on Joona Linna -sarjan uusin mestariteos. Lars Kepler kirjoittaa hämmästyttävän intensiivisesti ja äänikirjan lukijana Toni Kamula tekee kirjasta taitavalla tavalla elävän. Tarina sisältää useita odottamattomia käänteitä ja on mahdotonta tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu.