Idiootit ympärilläni - äänikirja

Idiootit ympärilläni oli yksi vuoden 2014 suurimmista keskustelunaiheista ja myydyimmistä tietokirjoista. Nyt seitsemän vuotta myöhemmin tästä Thomas Eriksonin hittikirjasta, joka muuttaa asenteita ympäri maailmaa, puhutaan edelleen paljon. Kirjan pääaiheena toimii viestintä ja tarkemmin sanottuna Idiootit ympärilläni auttaa sinua ymmärtämään ympärilläsi olevia ihmisiä ja sitä, mitä he todella haluavat sanoa. Ymmärtämällä muita sinäkin pystyt toivottavasti ilmaisemaan itseäsi ymmärrettävämmällä tavalla. Kolme vuotta kirjan julkistamisen jälkeen markkinoille saapui myös teoksen jatko-osa, Psykopaatit ympärilläni, joka on myös saatavilla äänikirjana.

Vuonna 2018 Idiootit ympärilläni julkaistiin myös äänikirjana ja se on saatavilla kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Idiootit ympärilläni, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Idiootit ympärilläni-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2018-01-20

Kirjoittaja: Thomas Erikson

Lukija(t): Akku Laitinen

Kieli: Suomi

Kesto: 8 h 24 min

Luokka: Tieto, Psykologia

Julkaisija: Atena

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Idiootit ympärilläni

Kirjan juoni

Yritätkö – ja yleensä turhaan – tehdä itseäsi selväksi työkavereillesi tai kenties kumppanillesi ilman, että mitään tapahtuu? Käveletkö kenties ulos kokouksista ja tapahtumista tuntien, että kukaan ei ymmärtänyt, mitä halusit sanoa, etkä oikeastaan itsekään ymmärtänyt, mitä muut yrittivät selittää? Tuntuuko sinusta, että et löydä ollenkaan yhteistä säveltä tiettyjen ihmisten kanssa ja että puhutte kuin täysin eri kieliä? Sitten Idiootit ympärilläni -äänikirja voi auttaa sinua.

Usein meistä voi tuntua siltä, että ympärillämme olevat ihmiset ovat idiootteja (mikä voi joskus olla totta), mutta useimmiten syynä on yksinkertaisesti puutteellinen viestintä ja se, että emme kykene ymmärtämään toistemme persoonallisuuksia. Sillä ei ole väliä, kuinka selkeäksi yritämme tehdä asiat toiselle, sillä hän ei ymmärrä mitään, mitä yrität sanoa, ja päinvastoin. Kirjassaan Idiootit ympärilläni Thomas Erikson tarjoaa useita ahaa-elämyksiä ja kenties jopa joitakin voi ei -kokemuksia selittäessään, miten ihmisten persoonallisuuden piirteet vaikuttavat heidän viestintäänsä.

Takaan, että tämän kirjan avulla vähennät ympärilläsi olevia idiootteja merkittävällä tavalla.

Tietoa kirjailija Thomas Eriksonista

Idiootit ympärilläni kuvaa konkreettisella, viihdyttävällä ja ajatuksia herättävällä tavalla yhtä maailman yleisimmistä menetelmistä luokitella ja lajitella ihmisten välisen viestinnän eroja. Tieteellisen tuen avulla kirja tarjoaa meille mallin, jota voimme seurata ymmärtääksemme, miksi ihmiset reagoivat ja kommunikoivat omilla tavoillaan, mikä voi puolestaan auttaa meitä omissa ihmissuhteissamme niin työpaikalla kuin yksityiselämässä. Kirja ei ole pelkästään viihdyttävä, vaan toimii myös apuna konfliktien välttämiseksi ja opettaa meitä ilmaisemaan itseämme selkeämmin.

Haluaisimme tietää mielipiteesi tästä äänikirjasta. Voit halutessasi jättää kommenttisi alle sekä antaa äänikirjalle oman arvosanasi, jotta myös muut näkevät sen!

Mielenkiintoinen äänikirja, joka on noussut ajankohtaiseksi keskustelunaiheeksi syystä!

Idiootit ympärilläni on paitsi silmiä avaava äänikirja, mutta myös erittäin mielenkiintoinen kuuntelukokemus, joka tarjoaa monia arvokkaita oivalluksia, joista jokainen meistä voi hyötyä sekä työpaikallaan että yksityiselämässään.