Hopeasiivet - äänikirja

Ruotsalaisen rikoskirjailija Camilla Läckbergin valtavaa menestystä saavuttanut kostodraama ”Kultahäkki” oli vuonna 2019 Ruotsin myydyin romaani ja nyt tarinalle saadaan viimein jatkoa. Hopeasiivet on osa kolmiosaista Faye-sarjaa, jonka teemoina ovat sisaruus, uskottomuus ja kosto.

Fayella on kukoistava yritys ja hän on luonut uuden elämän ulkomailla sillä aikaa, kun hänen entinen miehensä on telkien takana. Juuri kun hän luuli entisen elämän olevan takanaan, Fayen yritys kohtaa hankaluuksia ja hän palaa Tukholmaan. Pystyykö hän pelastamaan sen, mikä kuuluu hänelle? Ainakin hänellä on takanaan hyvä apujoukko tarkkaan valittuja naisia, jotka ovat valmiita taistelemaan Fayen puolesta.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Hopeasiivet, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Hopeasiivet-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana):2020-06-08

Kirjoittaja: Camilla Läckberg

Lukija(t): Karoliina Kudjoi

Kieli: Suomi

Kesto: 7 h 56 min

Luokka: Rikoskirjallisuus

Julkaisija: Otava

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Hopeasiivet

Kirjan juoni

Teoksen edeltäjästä ”Kultahäkistä” tutun päähenkilön Fayen elämä on nyt vakavasti uhattuna. Hän on rakentanut vankan elämän ulkomailla sillä aikaa, kun hänen entinen miehensä Jack on vankilassa ja hänen yrityksellään menee loistavasti, mutta hänen on kuitenkin pakko palata Tukholmaan. Miljardööri Fayen yritystä uhataan monelta taholta ja hän joutuu jälleen puolustamaan kaikkea, mitä hän edustaa, mukaan lukien itseään ja läheisiään.

Tässä trilogian toisessa osassa päähenkilö Faye joutuu turvautumaan monenlaisiin keinoihin pelastaakseen kaiken hänelle tärkeän. Joku haluaa ostaa Fayen yhtiön ja epäilykset kohdistuvat Jackiin, Fayen entiseen mieheen, joka on vankilassa surmattuaan tyttärensä Juliennen. Faye on löytänyt uuden rakkauden, mutta on hämillään kokemastaan tunnemyrskystä, sillä samanaikaisesti hänen tuskansa on edelleen käsinkosketeltavaa.

Kirjan nimen alla lukee ”Naisen kosto on kaunis, mutta brutaali” ja erityisen brutaalisti se kuvataankin aivan kuin ensimmäisessäkin kirjassa. Takaumat Fayen lapsuudesta ovat armottomia ja Camilla Läckbergillä on kerronnallinen kyky yhdistää synti, ylellisyys ja raakuus, ja kuljettaa sisarusteeman punaista lankaa koko äänikirjan läpi. Onnistuuko Faye pelastamaan yrityksensä ja kaikki, joita hän rakastaa?

Tietoa kirjailija Camilla Läckberg

Jean Edith Camilla Läckberg on 45-vuotias kirjailija, ekonomisti ja yrittäjä. Hän saavutti suuren läpimurtonsa Fjällbacka-kirjasarjan avulla. Sarjan menestyksekkäin teos on Kivenhakkaaja, joka oli ehdolla Ruotsin rikoskirjallisuusakatemian parhaaksi rikoskirjaksi. Fjällbacka-sarjassa on yhteensä kymmenen kirjaa ja sen viimeisin teos, Noita, julkaistiin vuonna 2017.

Läckberg on julkaissut lisäksi yhdessä kuvittaja Milli Sarrin kanssa kaksi novellia, kaksi keittokirjaa sekä useita Super-Charliesta kertovia kirjoja. Hänen kirjoittamiaan artikkeleita nähdään myös usein mediassa ja hän on myös yrittäjä ja Invest in Her -järjestön perustaja, joka toimii naisyrittäjyyden ja sukupuolten tasa-arvon edistäjänä.

Faye-sarjan ensimmäinen osa ”Kultahäkki” julkaistiin vuonna 2019. Teos on erittäin kehuttu ja se olikin julkaisuvuotenaan Ruotsin myydyin kirja.

Camilla Läckberg on menestyksekkään uransa aikana saanut useita palkintoja ja hänen teoksiaan on käännetty usealle eri kielelle. Hän oli esimerkiksi Euroopan kuudenneksi myydyin ja Ruotsin myydyin kirjailija vuonna 2009.

Hopeasiipien Kaiku: Tarina Sisukkuudesta ja Mysteeristä

“Hopeasiivet,” Camilla Läckbergn menestyksekkään romaanin “Kultahäkki” jatko-osa, tarjoaa jännittävän jatkumon Fayen tarinalle, yhdistäen jännitystä ja psykologista syvyyttä, kun hän kohtaa uusia haasteita pyrkiessään suojelemaan elämäänsä ja rakkaitaan. Tarina kutoo monimutkaisen kudelman voimaantumisesta ja vaarasta, pitäen lukijan kiinnostuneena sen odottamattomilla käänteillä ja intensiivisillä tunnekaarella.