Aivovoimaa - Näin vahvistat aivojasi liikunnalla - äänikirja

Aivovoimaa on äänikirja, joka auttaa kuulijaa vahvistamaan aivojen toimintaa. Kirjailija ja psykiatrian ylilääkäri Anders Hansen kertoo teoksessaan, miten aivojen toimintaa voi vahvistaa aktivoimalla itseään ja kehoaan säännöllisen liikunnan avulla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen liikunta on ylivoimaisesti parasta aivojumppaa ja lyö laudalta niin sudokun, ristisanatehtävät kuin kaikenlaiset paljonpuhutut lisäravinteet.

Jos haluat saada lisää tietoa, kuinka liikunta ja urheilu vahvistavat aivojasi, voit kuunnella teosta Aivovoimaa äänikirjana uutena käyttäjänä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan Storytelin palvelussa. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, joten voit lopettaa tilauksesi koska tahansa.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa Aivovoimaa - Näin vahvistat aivojasi liikunnalla, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa Aivovoimaa - Näin vahvistat aivojasi liikunnalla-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana):2020-04-24

Kirjoittaja: Anders Hansen

Lukija(t): Joonas Kääriäinen

Kieli: Suomi

Kesto: 6 h 51 min

Julkaisija: Atena

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja

Aivovoimaa - Näin vahvistat aivojasi liikunnalla

Kirjan juoni

Vuosien tutkimustaustan omaava ylilääkäri Anders Hansen kertoo teoksessaan liikunnan fyysisistä, mutta ennen kaikkea elämänlaatua parantavista hyödyistä. Säännöllinen liikunta voi lisätä stressinsietokykyä, parantaa muistia, lisätä luovaa ajattelua, saada voimaan paremmin ja jopa lisätä älykkyyttä.

Aivotutkimuksen avulla saamme lisää tietoa siitä, miten aivojen toimintaa voidaan edistää ja ylläpitää. Uusia aivosoluja syntyy jatkuvasti ja yhteyksiä syntyy ja katoaa. Kaikki, mitä teet, vaikuttaa aivojen toimintaan, jokainen ajatus muuttaa aivojasi hieman ja muutosta tapahtuu myös treenatessa. Liikunnan avulla voit parantaa muistia, keskittymistä, mielialaa, unta ja luovuuttasi. Liikunta saa sinut ajattelemaan nopeammin, jolloin myös päätöksentekokykysi nopeutuu.

Aivovoimaa-äänikirja sopii kaikille. Sen oppeja voidaan soveltaa kaikenikäisiin aina nuorista vanhuksiin. Jokainen voi saada hyötyä liikunnasta.

Anders Hansen, joka on kirjoittanut myös teoksen ”Liikunta – paras lääke”, kuvailee teoksessaan sitä, mitkä aivojen osat, mekanismit ja prosessit saavat aikaan aivomuutoksia liikunnan yhteydessä. Noin seitsemän tuntia kestävän äänikirjan kuunneltuasi ymmärrät, miksi liikunta on niin tärkeää myös henkisen hyvinvointisi kannalta. Saat vinkkejä luotettavasta lähteestä, miten sinun kannattaisi liikkua mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Äänikirja, joka kaikkien tulisi kuunnella

Anders Hansen antaa teoksessaan lukemattomia neuvoja, miten voimme aktivoida kehomme voimaan paremmin. Käytämme yhä enemmän aikaa istuen ja teos, joka perustuu tieteelliseen tutkimukseen, mutta on myös hauskaa kuunneltavaa, on juuri sitä, mitä nyt tarvitsemme.