1984 - äänikirja

Jos etsit todellista klassikkoteosta äänikirjana, sinun ei tarvitse etsiä sitä kaukaa, sillä George Orwellin Vuonna 1984 on yksi 1900-luvun luetuimmista kirjoista ja se on nyt saatavilla myös äänikirjana!

Tämä Orwellin kuvaus tulevaisuudesta on koskettanut ja ihastuttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Toisinaan se, mitä Orwell ennusti vuonna 1949, voi muistuttaa silmiinpistävästi sitä todellisuutta, jossa elämme tänä päivänä. Tämä äänikirja auttaa ymmärtämään maailmaa, jossa elämme, sekä kertomaan meille, mitä voi tapahtua, jos yritämme valvoa yhteiskuntaa ja kontrolloida sen asukkaita liikaa. Tämän lisäksi Vuonna 1984 on taitava kuvaus tulevaisuudesta ja sen on kirjoittanut erittäin lahjakas kirjailija. Kirja on toistuvasti nimetty yhdeksi vuosisadan parhaimmista teoksista, eikä kukaan varmasti haluaisi jättää välistä tätä lukukokemusta, joka on saatavilla nyt myös äänikirjan muodossa.

Jos haluat kuunnella äänikirjaa 1984, voit tehdä sen ilmaiseksi BookBeatissa 30 päivän ajan.

Täällä voit suoratoistaa 1984-äänikirjoja ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan

 • Äänikirjapalvelua TestijaksoTiedotKuukausittainen hintaSovellus
 • 1BookBeat

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja
  • Hyvin toimiva sovellus
  • Hyvä e-kirjanlukija
  • Ei sitoutumisaikaa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Standard:
  14,99€ / kk
  Premium:
  19,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
 • 2Storytel

  Käytä ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
  • Suurin äänikirjapalvelu Pohjoismaissa
  • Uusia Storytel Originals -teoksia + eksklusiivista sisältöä joka kuukausi
  • Turvallinen lastentila
  • Helppo peruuttaa milloin tahansa
  Basic:
  9.99€ / kk
  Premium:
  14,99€ / kk
  Unlimited:
  24,99€ / kk
  Family:
  21,98€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan
 • 3Nextory

  Käytä ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan
  • Laaja valikoima e-kirjoja
  • Tyylikäs sivusto
  • Useita erilaisia tilausvaihtoehtoja
  Basic:
  11.99€ / kk
  Unlimited:
  18,99€ / kk
  Unlimited 2-4:
  23,99€ / kk
  Kokeile ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Tietoja kirjoista

Julkaistu (äänikirjana): 2013-11-04

Kirjoittaja: George Orwell

Lukija(t): Peter Walters (Bookbeat ja Nextory), N.A. Diel (Storytel)

Kieli: Englanti

Kesto: 12 h 59 min

Luokka: Romaani, Klassikko, Dystopia, Fantasia/Scifi

Julkaisija: Bookstream Audiobooks

Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja

1984

Vuonna 1984 -kirjan juoni

Jokainen on varmasti ainakin kerran elämässään kuullut puhuttavan paljon ylistetyn kirjailija George Orwellin teoksesta Vuonna 1984.

Vuonna 1984 kertoo tarinan Oseania-nimisestä maasta. Yhteiskuntaa hallitsee kommunistista diktatuuria harjoittava puolue, joka valvoo tarkkaan maan väestöä. Yhteiskunta elää lähes jatkuvassa sodassa ja ihmiset ovat peloissaan.

Orwell maalaa teoksessaan yhteiskunnan, joka pelkää toden teolla hallitustaan ja sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Onko tämä George Orwellin teos epämiellyttävä kuvaus tulevaisuudesta, joka muistuttaa läheisesti meidän elämäämme vai kenties pelkkää dystopista fantasiaa?

Kirjassa esiintyy vielä nykyäänkin käytettyjä käsitteitä, kuten ilmaisut "isoveli valvoo", "isoveliyhteiskunta", "muistiaukko" ja hieman harvinaisempi "orwellilainen". Adjektiivilla "orwellilainen” tarkoitetaan historian vääristämistä hallituksen totalitaarisen vallan saavuttamiseksi.

Vuonna 1984 ei loppujen lopuksi ole pelkkä älykäs romaani, joka tuo esille Orwellin todella terävän näkemyksen tulevaisuudesta. Se on älykäs ja kiehtova äänikirja, jota ei yksinkertaisesti voi jättää välistä!

Tietoja kirjailija George Orwellista

George Orwell (s. 1903) on yksi historian merkittävimmistä kirjailijoista. Hänen töitään käytetään edelleen kurssimateriaalina ja tuhannet lukijat ympäri maailmaa nauttivat hänen teoksistaan vuosittain.

Orwell julkaisi ensimmäisen teoksensa vuonna 1933, mutta hänen suuri läpimurtonsa tuli satiirisen romaanin Eläinten vallankumous myötä vuonna 1945. Kirjoittamisen lisäksi George Orwell työskenteli toimittajana. Hän kirjoitti pääasiassa tekstejä, jotka käsittelivät politiikkaa ja kulttuuria. Orwellin tunnusmerkkejä olivat hänen vastustuksensa totalitarismia kohtaan sekä hänen palava kiinnostuksensa sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden torjumiseksi.

Modernissa yhteiskunnassa Orwellin esimerkit ovat edelleen esillä, mikä puolestaan osoittaa, että hänellä ja ennen kaikkea hänen merkittävimmällä teoksellaan Vuonna 1984 on suuri merkitys vielä tänäkin päivänä.
Vaikka Orwell oli erittäin älykäs ja osoitti nerokasta ajatuksenkulkua, hänen kirjoilleen on usein ominaista yksinkertainen kieli ja kiehtova juoni, joka vangitsee mukaansa niin lukijat kuin äänikirjojen kuuntelijat.
Jos haluat nauttia yhdestä äänikirjasta, jolla on edelleen suuri vaikutus siihen, millaisena näemme yhteiskunnan ja millä tapaa kirjoitamme kirjoja, niin Vuonna 1984 on lyömätön klassikko, jota et voi yksinkertaisesti jättää välistä.

Yksi 1900-luvun luetuimmista kirjoista on saatavilla nyt äänikirjana!

Vuonna 1984 on yksi 1900-luvun luetuimmista kirjoista ja sen tulisi olla myös yksi kuunnelluimmista äänikirjoista. Kirja mukautuu erittäin hyvin äänikirjaksi ja kukapa ei todella pitäisi Orteoksista!